My current obsessions

Waar ben ik de laatste tijd helemaal enthousiast over?

  • Orange is the New Black

Tijdens mijn weekje vakantie heb ik vaak ‘s avonds voor het slapen enkele afleveringen gekeken… Resultaat? Ik heb 3 volledige seizoenen uitgekeken in een weekje tijd. Ahum. Deze Dandelion is verslaafd 😉

Alex_promotional_pic

  • MAC-palettes

Ik wil graag minder make-up, maar wel alles hebben wat ik gebruik. Dus wil ik graag enkele MAC-palettes met alleen kleuren oogschaduw die ik heel graag gebruik (en ook zo voor blushes,…), en ben ik vaak kleurtjes oogschaduw aan het Googlen… het lege palette heb ik al 😉

11142406_1574283586182727_1472027276_n

  • Sex and the City

Sinds kort zenden ze SATC weer uit. Ik moet toegeven dat ik niet om de serie zelf kijk (het meeste advies vind ik quite frankly nogal passé – behalve het hele ‘He’s not that into you’-dingetje.. eye opener), maar om de outfits van Carrie. Ahhhh…

carrie bradshaw

  • jumpsuits

Het is weer kouder, maar ik was tijdens het warme weer gék op mijn jumpsuits. Grote kans dat ik er nog meer ga halen in de sale…

jumpsuits-glamourista

  • blonde haarkleuren

Ik heb mijn haar laten verven en kleuren bij de kapper (artikeltje komt nog!) en sindsdien zit ik ongezond veel op PInterest naar balayages en co te kijken…

balayage-kapsels

 

Wat zijn jullie obsessions du jour?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
jumpsuit-combineren
Hoe draag je een jumpsuit?

Jumpsuits zijn helemaal in, maar hoe draag je eigenlijk een jumpsuit? Waarmee kan je een jumpsuit leuk combineren en kan...

Close