Make-uptrend 2015: matte oogmake-up - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Make-uptrend 2015: matte oogmake-up

June 2, 2015
matte-makeup

Ik ben gek op matte oogmake-up, al maanden! Ik draag het nu ook veel vaker dan meer shiny oogmake-up, dus werd het voor mij de hoogste tijd om mijn favoriete inspiratiepics eens te delen. Vooral van de combinatie matte oogmake-up en matte lipstick ben ik de laatste tijd echt helemaal gek 🙂 Hebben jullie al vaak matte looks gedragen? matte-oogmakeup matte-makeup-ogen matte-make-up-rode-lippen matte matte-makeup-paars make-up-matte-oogschaduw make-up-matte matte-makeup matte-oog-make-up  

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up June 3, 2015 at 1:35 pm

  I like it! Benadrukt lijntjes ook minder 🙂

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  urban-decay-naked-on-the-run-palette-2
  Win: Urban Decay Naked on the Run palette

  Deze week (op 6 juni) is Glamourista.nl alweer 6 jaartjes oud... wat groeit mijn liefje toch snel ;) Bizar eigenlijk......

  Close