Haartrend: hair plopping - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Haartrend: hair plopping

natuurlijk-krulhaar

Zin in makkelijk gekruld haar? Dan is deze nieuwe haartrend iets voor jou: hair plopping. Wat is het? Wel, blijkbaar deed deze luie blogger onbewust al mee aan deze trend. Hah! Nadat je je haren gewassen hebt, doe je een handdoek of t-shirtover je hoofd en knoopt hem. Dan laat je je haren enkele uren drogen en het zou je fan-tas-tische manen moeten geven. Nu, in mijn geval valt dat meestal wel tegen – het is eigenlijk ook bedoeld voor dames die uit zichzelf al krullend haar hebben (ik heb een iets langere bob en dan staat het nogal gek, maar ik kan me voorstellen dat dit veel beter werkt met langer haar!). Mag ik jullie voorstellen: hair plopping!

Hair plopping

Nog enkele prachtige krullenkapsels als inspiratie: opgestoken-krullen krullen-natuurlijk-kapsel     krullenkapsels- natuurlijk-krulhaar krullen-kapsels   natuurlijke-krullen krullen-natuurlijk hair-plopping   krullenkapsels  

Retro badpakken: vintage en pinup badmode
Win een Zalando-cadeaubon van 100 euro

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up June 9, 2015 at 1:57 pm

  Had er nog nooit van gehoord! Ik wou dat ik dit kon met mijn haar, ben jaloers op al die mooie voorbeeldkapsels die je toont!

 • Reply Melanie June 10, 2015 at 10:08 am

  Wat een mooie meisjes zeg :)Heb spijt dat ik mijn haar heb geknipt als ikd it zie !

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  zalandowin
  Win een Zalando-cadeaubon van 100 euro

  Omdat Glamourista.nl jarig is, besloot ik om jullie eens flink in de watten te leggen met enkele winacties. Je kan...

  Close