Gmail undo send: verzenden van mail ongedaan maken

Thank God! Ik ben al jarenlang een fervent gebruikster van Gmail, en nu hebben ze eindelijk een ‘undo send’-functie gemaakt die je makkelijk kan inschakelen (in tegenstelling tot inschakelen met Google Labs)… waardoor je mailtjes die je per ongeluk stuurt – in een zatte bui, naar je ex, bijvoorbeeld – ongedaan kan maken. Hallelujah! Je moet even in de instellingen van je Gmail rommelen en de functie aanzetten, en je kan tot 30 seconden krijgen om je mail terug te fluiten. Langer helaas niet, dus je moet er nog wel op tijd bij zijn! gmail-ongedaan-maken-undo

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
11142406_1574283586182727_1472027276_n
My current obsessions

Waar ben ik de laatste tijd helemaal enthousiast over? Orange is the New Black Tijdens mijn weekje vakantie heb ik...

Close