Fashion trends 2015: gouden en zilveren metallic tattoo’s

Fashion trends 2015: gouden en zilveren metallic tattoo’s

Superhip nu en op de festivals: metallic tattoo’s! De mooiste metallic tattoos kan je trouwens hier vinden! Ik wil zelf erg graag een tattoo, dus dit is voor mij een leuke manier om te ontdekken wat ik wil, waar ik hem graag wil laten zetten… ik heb nu ook bij enkele winkels al wat nep-tattoo’s gekocht om te gaan testen. Wat vinden jullie van deze trend?   Op naar de metallic tattoo inspiratie! tattoo-pijl-arrow tattoos-collarbone-metallic tattoos-hand zilveren-tattoos gouden-tattoos-2   golden-tattoos-shell   tattoos-inspiration-gold tattoo-inspiration   golden-tat   golden-tattoo golden-tattoos fashion-trend metallic-tattouages   metallic-gouden-tattoos modetrends-2015 fashion-trend-2015 metallic-tattoos-2 metallic-tattoo metallic-tat metallic-tattoos gouden-tattoos gouden-tattoo  

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. June 19, 2015 / 1:38 pm

    Er zitten mooie exemplaren tussen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.