Fashion trends 2015: gouden en zilveren metallic tattoo’s

Superhip nu en op de festivals: metallic tattoo’s! De mooiste metallic tattoos kan je trouwens hier vinden! Ik wil zelf erg graag een tattoo, dus dit is voor mij een leuke manier om te ontdekken wat ik wil, waar ik hem graag wil laten zetten… ik heb nu ook bij enkele winkels al wat nep-tattoo’s gekocht om te gaan testen. Wat vinden jullie van deze trend?   Op naar de metallic tattoo inspiratie! tattoo-pijl-arrow tattoos-collarbone-metallic tattoos-hand zilveren-tattoos gouden-tattoos-2   golden-tattoos-shell   tattoos-inspiration-gold tattoo-inspiration   golden-tat   golden-tattoo golden-tattoos fashion-trend metallic-tattouages   metallic-gouden-tattoos modetrends-2015 fashion-trend-2015 metallic-tattoos-2 metallic-tattoo metallic-tat metallic-tattoos gouden-tattoos gouden-tattoo  

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_4224
Review: de nieuwe Libresse multistyle inlegkruisjes

Ladies, let’s talk inlegkruisjes. Bijna iedere vrouw heeft ze wel in haar tas zitten, of er staat een doosje in...

Close