Fashion trends 2015: gouden en zilveren metallic tattoo's - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Fashion trends 2015: gouden en zilveren metallic tattoo’s

golden-tattoo

Superhip nu en op de festivals: metallic tattoo’s! De mooiste metallic tattoos kan je trouwens hier vinden! Ik wil zelf erg graag een tattoo, dus dit is voor mij een leuke manier om te ontdekken wat ik wil, waar ik hem graag wil laten zetten… ik heb nu ook bij enkele winkels al wat nep-tattoo’s gekocht om te gaan testen. Wat vinden jullie van deze trend?   Op naar de metallic tattoo inspiratie! tattoo-pijl-arrow tattoos-collarbone-metallic tattoos-hand zilveren-tattoos gouden-tattoos-2   golden-tattoos-shell   tattoos-inspiration-gold tattoo-inspiration   golden-tat   golden-tattoo golden-tattoos fashion-trend metallic-tattouages   metallic-gouden-tattoos modetrends-2015 fashion-trend-2015 metallic-tattoos-2 metallic-tattoo metallic-tat metallic-tattoos gouden-tattoos gouden-tattoo  

Hoe draag je een jumpsuit?
Review: de nieuwe Libresse multistyle inlegkruisjes

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up June 17, 2015 at 12:09 pm

  Ik vind ‘t eigenlijk best leuk!

 • Reply Valerie June 19, 2015 at 1:38 pm

  Er zitten mooie exemplaren tussen!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  IMG_4224
  Review: de nieuwe Libresse multistyle inlegkruisjes

  Ladies, let’s talk inlegkruisjes. Bijna iedere vrouw heeft ze wel in haar tas zitten, of er staat een doosje in...

  Close