Zara shoplog

Zara shoplog

Vorige week ging ik een dagje naar Antwerpen om naar een sample sale te gaan (eerste en laatste keer…) en besloot ook eventjes de Zara in te duiken. Ik vond enkele héérlijke spulletjes: IMG_4490 Een asymmetrische trui in een crèmekleur: perfect voor mijn lichaamsvorm (peer) en de kleur past ook goed bij me. Ineens kreeg ik zoveel zin in de herfst! IMG_4491 IMG_4493 Een prachtige top! Ik moet de bandjes denk ik nog wel ietsje inkorten, want je ziet echt wat té veel décolleté zo 😉 Little people problems huh… IMG_4494En: de lekkerste jegging ooit! Hij zit heerlijk en heeft zelfs een salsalesje overleefd (en dat lukt me normaal gezien nooit met een skinny of jeagging!). Echt, zeker eens proberen! Hij is niet duur en nog in andere kleuren te krijgen!  

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

5 Comments

 1. May 26, 2015 / 10:45 pm

  De asymmetrische trui is lovely maar nee geen herfst, eerst een hele lange en warme zomer please.

 2. May 27, 2015 / 8:48 am

  Mooie aanwinsten! Zin in de herfst? Geef mij toch maar eerst zomer 😀

 3. May 27, 2015 / 10:28 am

  De zwarte top en de trui zijn mooi. Ik kom zelf echt te weinig bij Zara terwijl ze vaak toch mooi kleding hebben.

 4. May 28, 2015 / 3:37 pm

  Leuk bloesje, zeker mijn stijl! En de snit van die trui is ook cool.

 5. May 30, 2015 / 3:15 pm

  Die top ziet er heel mooi uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.