Zara shoplog

Vorige week ging ik een dagje naar Antwerpen om naar een sample sale te gaan (eerste en laatste keer…) en besloot ook eventjes de Zara in te duiken. Ik vond enkele héérlijke spulletjes: IMG_4490 Een asymmetrische trui in een crèmekleur: perfect voor mijn lichaamsvorm (peer) en de kleur past ook goed bij me. Ineens kreeg ik zoveel zin in de herfst! IMG_4491 IMG_4493 Een prachtige top! Ik moet de bandjes denk ik nog wel ietsje inkorten, want je ziet echt wat té veel décolleté zo 😉 Little people problems huh… IMG_4494En: de lekkerste jegging ooit! Hij zit heerlijk en heeft zelfs een salsalesje overleefd (en dat lukt me normaal gezien nooit met een skinny of jeagging!). Echt, zeker eens proberen! Hij is niet duur en nog in andere kleuren te krijgen!  

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
Vila-VIEMBELLISH-972108_350_A
Modetrend: Go Glitter or go home

Glitter is een van dé trends die we deze lente en zomer gaan zien in 2015: niet alleen gaan we...

Close