Nieuw: Wunderwasser

Komt dit onderstaande flesje jullie bekend voor? 4711   Het is de bekende eau de cologne (letterlijk vertaald uit het Frans: water van Keulen) van 4711. Ikzelf ben echt opgegroeid met dit geurtje, mijn moeder had het vroeger altijd wel in huis, en van mijn oma kreeg ik ook regelmatig zo’n flesje. Zodra ik deze geur nog eens ruik, voel ik me direct weer 6 jaar! Nu hebben ze bij 4711 nog een nieuw parfum genaamd Wunderwasser. Dit parfum is gecreëerd voor zowel vrouwen als mannen. Er is een heel assortiment beschikbaar: zo kan je kiezen uit het parfum zelf, maar ook uit een douchegel met dezelfde geur, een deodorant en een heerlijk geurende body lotion. 4711 Wunderwasser Twin Flacons De vrouwenlijn: 4711 Wunderwasser Women Range De mannenlijn: 4711 Wunderwasser Men Range Waar kan je dit nieuwe parfum kopen? Wunderwasser zal te koop zijn bij alle filialen van Kruidvat, DA en bij onafhankelijke drogisterijen en de producten liggen nu in de winkel. Prijs: 14,99  euro    

3 Comments
  1. Deze ruikt heerlijk! We gaven de mannengeur voor kerst aan mijn schoonvader, maar de vrouwengeur ruikt ook erg lekker! ‘Moderner’als 4711, dus ga er zeker eens aan ruiken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
libresse-ad3
Nieuw: de Multistyle inlegkruisjes van Libresse

Ik heb erg lang een haat-liefdeverhouding gehad met inlegkruisjes: ik droeg lang niet altijd dezelfde lingerie, waardoor die dingen maar...

Close