Nieuw: de Multistyle inlegkruisjes van Libresse

Ik heb erg lang een haat-liefdeverhouding gehad met inlegkruisjes: ik droeg lang niet altijd dezelfde lingerie, waardoor die dingen maar nooit in het slipje, string of boxershort pasten. En de vrouwen hier zullen het vast wel herkennen: niets zo irritant als een inlegkruisje dat half uit je string hangt. Of dat de hele tijd verschuift in die leuke boxer… argh! Enkele jaren geleden had je ook verschillende trends qua inlegkruisjes. Kennen jullie deze nog? Eerst had je de gewone varianten, daarna kwamen er varianten met een lekker geurtje, smallere inlegkruisjes die je dan in een string kon dragen én zwarte inlegkruisjes voor in je zwarte ondergoed. Bij Libresse zijn ze zo slim geweest om een inlegkruisje uit te vinden dat in ieder soort slipje, string of boxershort past. Dat werd tijd, toch? Geen verschillende dozen met verschillende soorten van die inlegkruisjes meer in je badkamer of toilet, maar heel handig één doos. Kijk, daar houd ik van! libresse-ad1     Enter de multistyle: heel handige inlegkruisjes die je met verschillende soorten ondergoed kan dragen. Hoe dat dan werkt? Je plooit de zijkanten om en zo kan je zelf de vorm van je inlegkruisje bepalen! Ook al maak je het inlegkruisje dan smaller en kleiner, het blijft wel nog steeds net zoveel absorberen als een gewoon inlegkruisje, je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken om lekjes! Ook heel erg fijn: ze zijn apart verpakt waardoor je ze ‘s ochtends nog snel-snel in je tas kan gooien voor je naar je werk moet vertrekken of naar school moet gaan. libresse-ad2Je kan ook samen met Libresse je eigen ondergoed samenstellen en dat ook nog eens winnen! Ga snel naar de actiepagina, design je ideale sexy ondergoed en wie weet win je je eigen handgemaakte “sexy string”, “hippe hipster” of “romantische rio”. libresse-ad3   Je kan ook samen met Libresse je eigen ondergoed samenstellen en dat winnen! Ga snel naar de actiepagina, design je ideale sexy ondergoed en wie weet win je je eigen handgemaakte setje. libresse-ad4 Als je graag wilt, kan je een Libresse Multistyle inlegkruisjes proefpakketje aanvragen (hier)om het zelf eens een keertje te testen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMG_4102
Outfit: losse trui-jurk

Ik kwam binnen bij de tweedehandswinkel en zag dit truijurkje al hangen... lang, beetje glitterend. Tja, die zou meekomen ;)...

Close