New in: grijze maxijurk - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

New in: grijze maxijurk

jurkgrijs

Drie keer raden waar ik dit jurkje vandaan gehaald heb? Dit is het soort jurkje dat je kan aantrekken naar een communiefeest, een bruiloft (als gast) of om een beetje in de stad te flaneren,… of dat vind ik dan toch 😉 Ik denk wel dat ik de bovenkant ietsje minder ‘poofy’ ga maken, dit is een beetje té voor mij. IMG_4346 Dit jurkje heeft me ongeveer 50 euro gekost en komt van bij de H&M! Natuurlijk moet je wel een betere bh hieronder aandoen, zodat je zeker geen bh-bandjes spot, maar dat vind ik eerlijk gezegd nog wel een moeilijke: ik heb een hekel aan bandeau-bh’s en plak-bh’s omdat die in mijn ogen lang geen steun genoeg geven (en ze zijn ook niet mooi genoeg :p). Welk soort bh zouden jullie hieronder dragen? Misschien moet ik maar eens van die clipjes gaan halen zodat ik er een racerback van kan maken! IMG_4347 IMG_4353 jurkgrijs   Psst, ik had al verteld over mijn obsessie met paarse lipstick? 😉

Modetrend: Go Glitter or go home
Make-up trend 2015: paarse lipstick

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up May 20, 2015 at 4:40 pm

  Moooooi! Like a goddess… 🙂

 • Reply Valerie May 22, 2015 at 7:35 pm

  Staat je heel goed!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  make-up-trend-2015
  Make-up trend 2015: paarse lipstick

  Van deze make-up trend in 2015 word ik heel erg enthousiast: paarse lippen! Nee, niet het soort dat ik krijg...

  Close