Make-up trend 2015: paarse lipstick - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Make-up trend 2015: paarse lipstick

May 17, 2015
make-up-trend-2015

Van deze make-up trend in 2015 word ik heel erg enthousiast: paarse lippen! Nee, niet het soort dat ik krijg als ik in de winter buitenstap – altijd onderkoelde ladies zodra het koud wordt, represent! – maar het soort dat je daadwerkelijk zelf op je lippen smeert. Ik ben denk ik qua kleuren een redelijk koel type, en door mijn groenachtige ogen en rood-blonde haar (oké, dat klinkt eigenlijk allesbehalve koel)  kan ik paars net heel erg goed hebben. Een tip dus voor andere meiden die groene ogen hebben: probeer zeker eens te experimenteren met een paarse lipstick (kan evengoed mauve zijn), het doet je ogen zó goed uitkomen! Tijd voor een beetje Pinspiration, me dunkt! lipstick-paars fuchsia-lipstick mauve-lipstick paarse-lipstick-glitter   paarse-lipstick-trend purple-lipstick purple-lipsticks paarse-lippen dark-purple-lips make-up-trends-2015 paarse-lipstick ombre-lippen paarse lipstick purple lips make-up-trend-2015  

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kiss & Make-up May 18, 2015 at 12:17 pm

  Mooi bij sommige types, maar niet bij mij vrees ik.

 • Reply Valerie May 22, 2015 at 7:35 pm

  Ik heb eindelijk na lang zoeken een paarse lipstick gevonden die mij staat! Daar ben ik heel blij mee 🙂

  • Reply Glamourista May 25, 2015 at 3:14 pm

   Nu ben ik benieuwd 😀

   • Reply rosaura sanchez August 30, 2015 at 3:00 am

    Bellos, lleno de destellos y sensualidad, los colores de los pintalabios.

 • Reply Roxanne May 25, 2015 at 11:38 am

  Niet alle paarse lipsticks zijn mooi en niet bij iedereen, maar ik houd wel van paarse lipstick! Plum/berry/paars, love it!

  • Reply Glamourista May 25, 2015 at 3:14 pm

   Dat zijn voor mij ook de kleuren die leuk bij mij staan, volgens mij kan ik lila bijvoorbeeld helemaal niet hebben 😀

  Leave a Reply

  Read previous post:
  blousejurken
  Modetrends 2015: shirt dresses en blousejurken

  Een van de leukste modetrends 2015: de shirt dresses! Ik vind dit zo'n leuke modetrend en ik heb ondertussen ook...

  Close