3 snelle kapsels voor lang haar - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

3 snelle kapsels voor lang haar

May 2, 2015
kapsel-lang-haar

Zoek je nog snelle kapsels voor lang haar? Ik vond er 3 op Pinterest die ik in a heartbeat zelf zou maken, als ik lang haar zou hebben! Niets vervelender dan ‘s ochtends veel tijd aan je haar kwijt zijn, toch? Enne… je moet wel snelle vingers hebben hoor 😉 Toch eens testen of dit ook zou luken met mijn kortere kopje! snelle-kapsels snel-kapsel-lang-haar fsnel-opsteekkapsel-lang-haar

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nesrin May 3, 2015 at 10:56 am

  Heel gaaf. Ik vind de eerste erg mooi.

 • Reply Kiss & Make-up May 3, 2015 at 12:54 pm

  Die tweede is echt ZO mooi! Ik ga ‘t eens proberen. Maar ik vrees alleen dat ik te weinig haar heb en dat ‘t dan niet vol genoeg gaat zijn. No one wants to see my skull…

 • Reply Engel August 26, 2015 at 1:11 pm

  Die 2e die snap ik niet, eerst heeft ze een vlecht vanaf haar oren naar achteren en daarna zit hij ineens als haarband over haar hoofd.. Volgens mij kloppen die foto’s niet bij elkaar, want ze heeft ook opeens andere oorbellen in.
  Weet iemand hoe je dat kapsel wel maakt?

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  IMG_4102
  Outfit: losse trui-jurk

  Ik kwam binnen bij de tweedehandswinkel en zag dit truijurkje al hangen... lang, beetje glitterend. Tja, die zou meekomen ;)...

  Close