Wannahave trui

Ik heb al geschreven dat ronde truien een grote hit zijn, maar ook asymmetrische truien zijn nu helemaal hip! Ik spotte deze donkergrijze trui  van Derhy en die zou zeker niet misstaan in mijn kledingkast! Zo’n trui draag ik het liefst op een strakke skinny jeans, met een leuk paar hakken eronder. Zou deze trui ook jullie smaak zijn? Derhy-BIFFE-430480_350_A 430480_350_B

2 Comments
  1. Ik vind ze op het plaatje altijd heel leuk maar eens ik zoiets aan heb zie ik er dadelijk 5 kilo dikker uit bij mijn buik. Dus bij mijn figuur een no go

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
lentekapsels
5 prachtige lentekapsels

Op zoek naar leuke lentekapsels? Met het huidige weer buiten zou je het echt niet zeggen, maar de lente gaat...

Close