Outfit: losse trui-jurk - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Outfit: losse trui-jurk

IMG_4102

Ik kwam binnen bij de tweedehandswinkel en zag dit truijurkje al hangen… lang, beetje glitterend. Tja, die zou meekomen 😉 Het is een trui van Massimo Dutti en ik heb er nog 15 euro voor betaald. Eerlijk gezegd is het echt direct een favorietje in mijn kledingkast geworden! Het is terug kouder geworden dus draag ik mijn nieuwe trui het liefste met skinny jeans en laarzen. IMG_4102   IMG_4107 IMG_4106   Trui: Massimo Dutti Skinny Jeans: C&A Laarzen: Gabor Shirt: Zara Ketting: Pieces

Nieuw: de Multistyle inlegkruisjes van Libresse
Mijn pin-up jurkjes en Vintage jurkjes wishlist

4 Comments

 • Reply Vanessa April 30, 2015 at 9:22 pm

  Leuke trui, staat je goed. Vind het een mooi kleurtje!

 • Reply Kiss & Make-up May 1, 2015 at 12:51 pm

  Leuk! Wel een beetje winters 😉

 • Reply Delphine May 1, 2015 at 4:49 pm

  Zeer leuk voor de komende herfst/winter. Je hebt dat goed gezien! 15 EUR voor Massimo Dutti is geweldig.

 • Reply Valerie May 8, 2015 at 11:51 pm

  Staat je goed!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  pinup-couture-heidi-dress-cherry
  Mijn pin-up jurkjes en Vintage jurkjes wishlist

  Jullie kennen mijn liefde voor pin-upjurkjes alvast wel he? Wel... ik heb weer een grote wishlist verzameld! Blijkbaar ben ik...

  Close