Outfit: losse trui-jurk

Outfit: losse trui-jurk

Ik kwam binnen bij de tweedehandswinkel en zag dit truijurkje al hangen… lang, beetje glitterend. Tja, die zou meekomen 😉 Het is een trui van Massimo Dutti en ik heb er nog 15 euro voor betaald. Eerlijk gezegd is het echt direct een favorietje in mijn kledingkast geworden! Het is terug kouder geworden dus draag ik mijn nieuwe trui het liefste met skinny jeans en laarzen. IMG_4102   IMG_4107 IMG_4106   Trui: Massimo Dutti Skinny Jeans: C&A Laarzen: Gabor Shirt: Zara Ketting: Pieces

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

4 Comments

  1. April 30, 2015 / 9:22 pm

    Leuke trui, staat je goed. Vind het een mooi kleurtje!

  2. May 1, 2015 / 4:49 pm

    Zeer leuk voor de komende herfst/winter. Je hebt dat goed gezien! 15 EUR voor Massimo Dutti is geweldig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.