Outfit: losse trui-jurk

Ik kwam binnen bij de tweedehandswinkel en zag dit truijurkje al hangen… lang, beetje glitterend. Tja, die zou meekomen 😉 Het is een trui van Massimo Dutti en ik heb er nog 15 euro voor betaald. Eerlijk gezegd is het echt direct een favorietje in mijn kledingkast geworden! Het is terug kouder geworden dus draag ik mijn nieuwe trui het liefste met skinny jeans en laarzen. IMG_4102   IMG_4107 IMG_4106   Trui: Massimo Dutti Skinny Jeans: C&A Laarzen: Gabor Shirt: Zara Ketting: Pieces

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
pinup-couture-heidi-dress-cherry
Mijn pin-up jurkjes en Vintage jurkjes wishlist

Jullie kennen mijn liefde voor pin-upjurkjes alvast wel he? Wel... ik heb weer een grote wishlist verzameld! Blijkbaar ben ik...

Close