Mijn pin-up jurkjes en Vintage jurkjes wishlist

Mijn pin-up jurkjes en Vintage jurkjes wishlist

Jullie kennen mijn liefde voor pin-upjurkjes alvast wel he? Wel… ik heb weer een grote wishlist verzameld! Blijkbaar ben ik tegenwoordig helemaal into polkadots en pencil dresses, nu moet het weer nog een beetje meer gaan meewerken šŸ˜‰

Ā Pin-up jurkjes

King Louie Perry dress cassis pencil dress (hier) king-louie-heidi-dress-cassis-perry-pinup 50’s sophia dress Rock steady in charcoal and leopardĀ (hier) rocksteady-dress-jurkje-leopard-charcoal-pinup-vintage Atlanta Dress in The Black Seville Floral PrintĀ (hier) the pretty dress company seville black cara pencil dress 50s Heidi Cassis Dress in BlackĀ (hier) pinup-couture-heidi-dress-cherry Anna Polka Dots Red dressĀ (hier) pinupcouture-heidi-dress Cara Dress in Navy Polka DotĀ (hier) cara-polka-navy-the-pretty-dress-company Navy Mistress Mad Men Vintage Pencil dressĀ (hier) so_couture_mistress_pencil_dress_navy_closeup_2

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. May 8, 2015 / 11:51 pm

    Zo’n jurkjes zijn altijd een lust voor het oog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.