Mijn pin-up jurkjes en Vintage jurkjes wishlist

Mijn pin-up jurkjes en Vintage jurkjes wishlist

Jullie kennen mijn liefde voor pin-upjurkjes alvast wel he? Wel… ik heb weer een grote wishlist verzameld! Blijkbaar ben ik tegenwoordig helemaal into polkadots en pencil dresses, nu moet het weer nog een beetje meer gaan meewerken 😉

 Pin-up jurkjes

King Louie Perry dress cassis pencil dress (hier) king-louie-heidi-dress-cassis-perry-pinup 50’s sophia dress Rock steady in charcoal and leopard (hier) rocksteady-dress-jurkje-leopard-charcoal-pinup-vintage Atlanta Dress in The Black Seville Floral Print (hier) the pretty dress company seville black cara pencil dress 50s Heidi Cassis Dress in Black (hier) pinup-couture-heidi-dress-cherry Anna Polka Dots Red dress (hier) pinupcouture-heidi-dress Cara Dress in Navy Polka Dot (hier) cara-polka-navy-the-pretty-dress-company Navy Mistress Mad Men Vintage Pencil dress (hier) so_couture_mistress_pencil_dress_navy_closeup_2

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

1 Comment

  1. May 8, 2015 / 11:51 pm

    Zo’n jurkjes zijn altijd een lust voor het oog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *