Ikea Malm vanity inspiratie - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Ikea Malm vanity inspiratie

April 5, 2015
ikea-malm-vanity-5

Ik heb ongeveer een halfjaar geleden een Ikea Malm-tafeltje gekocht… eigenlijk om als bureau te dienen als ik thuis werk, maar het is toch echt veel meer een vanity geworden. Maar een erg rommelige vanity! Dus: ik wil een mooiere en beter ingerichte vanity… tijd om eens op Pinterest en Youtube te gaan kijken! Foto-inspiratie: ikea-malm-vanity-14 ikea-malm-vanity-13 ikea-malm-vanity-12 ikea-malm-vanity-11 ikea-malm-vanity-10 ikea-malm-vanity-9 ikea-malm-vanity-8 ikea-malm-vanity-7 ikea-malm-vanity-6 ikea-malm-vanity-5 ikea-malm-vanity-4 ikea-malm-vanity-3 ikea-malm-vanity-2 ikea-malm-vanity Youtube video’s: Wat mij opvalt: Jezus, wat een shitload aan producten hebben die meiden! Bij mij was het vroeger ook zo… ik kocht alle goedkopere collecties etc, maar de laatste jaren ben ik wat volwassener geworden en heb ik besloten dat ik liever veel minder heb, maar allemaal make-up die ik graag gebruik, die van goede kwaliteit is en die goed bij mij staat. Binnenkort laat ik nog mijn eigen Malm zien, hoe ik die nu opnieuw ga inrichten enzo.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Lonneke April 5, 2015 at 10:11 pm

  Zitten een hoop mooie foto’s tussen. Toevallig dat ik net bezig ben met een eigen plekje voor mijn make-up.

 • Reply Kiss & Make-up April 6, 2015 at 10:26 am

  Zo’n handig ding eh! WANT! Maar dat zal pas zijn voor zodra we hier ooit verhuizen vrees ik.

 • Reply Valerie May 8, 2015 at 11:52 pm

  Dat is wel heel handig!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  dikke-vlecht-imogen-foxy-locks
  How to: dikke vlecht (nepvlecht)

  Wat vind ik dit een prachtig kapsel... ik ga alleen toch nog flink moeten sparen voor ik dit kan namaken...

  Close