Favoriet recept: broccoli-avocado-geitenkaas salade

Clean eten is eigenlijk helemaal niet moeilijk, je moet gewoon graag koken. Gelukkig kook ik heel erg graag, dus dat komt helemaal goed. Dit recept is uit een van de boeken van Pascale Naessens en ik maak het bijna iedere week wel eens. Daarbij is het zo makkelijk! De broccoli gaat in de grill en voor de rest was je de sla, snij je de avocado en geitenkaas en druppel je er nog een beetje van je favoriete dressing over. Yummmm! 2014-02-16 12.01.58

2014-02-16 12.02.07   Dit recept vind ik zeker een aanrader, en het is ook goedkoop om te maken! Smakelijk!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
steps-jurk
Mijn grote Steps wishlist

Zoals jullie wel weten, ben ik een hele grote fan van Steps: ik heb al enkele jurkjes van dit merk...

Close