Bruidskapsels en trouwkapsels

Het is weer tijd voor bruidskapsels en trouwkapsels! Het trouwseizoen breekt weer in alle hevigheid los, dus besloot ik nog eens een hoop bruidskapsels en trouwkapsels ter inspiratie op te zoeken! Handig om uit te printen en mee te nemen naar je kapper, of natuurlijk om zelf je bruidskapsel te maken! Dit zijn voornamelijk bruidskapsels voor lang haar, de trouwkapsels voor kort haar komen er natuurlijk ook nog aan. Dus, zijn jullie klaar om deze prachtige bruidskapsels en trouwkapsels eens te bekijken?

Bruidskapsels

trouwen-kapsels Krullenkapsels doen het altijd goed als bruidskapsel: het staat elegant, is redelijk snel klaar en je kan er nog zo veel andere kapsels mee maken. Als basiskapsel is het dus perfect: je kan je haren makkelijker opsteken, of dankzij je krullen een dikkere, volumineuze vlecht maken.   Je huwelijk is de gelegenheid bij uitstek om eens te experimenteren met haarjuwelen. Very boho! (Bekijk hier nog prachtige boho bruidskapsels). opsteekkapsel-2 Een bruidskapsel dat zeker niet mag ontbreken: de chignon.   Als je voor een opgestoken bruidskapsel gaat, kan je zeker voor wat meer statement oorbellen kiezen. Leg het accent ook vooral op je oogmake-up zoals hier!   Een grote trend in de bruidskapsels anno 2015: bloemenkransen. Laat je inner goddess helemaal gaan! opgestoken-kapsel Prachtig vlechtwerk, dit bruidskapsel! (Nog meer vlechtkapsels)   krullen-bruidskapsel bruidskapsel-vlecht opsteekkapsel-bruidskapsel blond-trouwkapsel   bohemian-bruidskapsel   bruidskapsel-met-krullen bruin-bruidskapsel blond-bruidskapsel Stem je bruidsmakeup ook zeker af op je bruidskapsel! Heel belangrijk en het wordt vaak vergeten: maar kies zeker voor een mooi, ingetogen makeupje als je voor een iets meer bombastisch bruidskapsel gaat! bruidskapsel-4 lang-trouwkapsel   Een prachtig half opgestoken bruidskapsel.  

Trouwkapsels:

modern-bruidskapsel Een trouwkapsel met sluier bruidskapsel-lang-haar bruidskapsels-opgestoken Dit vind ik zo’n prachtig trouwkapsel, helemaal mijn stijl! Ook de ietwat fellere oogmake-up vind ik prachtig. bruidskapsels-3 Boho trouwkapsel trouwkapsels-4 trouwkapsels-3 opgestoken-kapsel-trouwkapsels bruidskapsels-voor-lang-haar haarjuweel-trouwkapsel   bruidskapsels-met-bloemen twenties-trouwkapsel trouwkapsel-sluier lang-bruidskapsel bruidskapsel-blond boho-trouwkapsel trouwkapsel-haarjuweel trouwkapsel-blond trouwkapsels-2   krullenkapsel bruidskapsels-online opgestoken-bruidskapsel-trouwkapsel trouwkapsel-bloemen bruidskapsels-bloemen   bruidskapsels-2016 trouwkapsels-2016 opgestoken-trouwkapsels trouwkapsel-vlechten   bruidskapsels-2015 trouwkapsels-2015 bruidskapsel-opgestoken bloemen-bruidskapsel bruidskapsel-krullen trouwkapsel-krullen trouwkapsel-bloem bruidskapsel-3   half-opgestoken-trouwkapsel opgestoken-trouwkapsel   bruidskapsel   bruidskapsels-2 lang-bruidskapsels bruidskapsel-sluier bruidskapsels opgestoken-bruidskapsel   kort-bruidskapsels Zijn dit geen prachtige bruidskapsels en trouwkapsels? Het hangt natuurlijk ook heel erg van je eigen stijl af, welk kapsel je hieruit mooi zal vinden, maar ik hoop alvast dat ik jullie veel kapselinspiratie heb gegeven!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
2014-02-16-12.02.07
Favoriet recept: broccoli-avocado-geitenkaas salade

Clean eten is eigenlijk helemaal niet moeilijk, je moet gewoon graag koken. Gelukkig kook ik heel erg graag, dus dat...

Close