5 prachtige lentekapsels

Op zoek naar leuke lentekapsels? Met het huidige weer buiten zou je het echt niet zeggen, maar de lente gaat eraan komen! Dan heb je natuurlijk niet veel zin om lang voor de spiegel te staan en zoek je enkele snelle maar vooral leuke lentekapsels? Ik heb er enkele voor jullie verzameld: voor lange kapsels en korte kapsels.

Lentekapsels: vlechtjes

Niets zo lente-achtig als leuke vlechtjes in je haar, toch? Ik ga dit kapsel ook eens bij mezelf proberen (al is mijn haar natuurlijk niet zo lang).

lentekapsels-5

Een watervalvlecht is zo’n mooi! Misschien ken je het beter als een waterfall braid, maar het is ook helemaal niet moeilijk om dit mooie lentekapsel te maken. ( via shutterstock)

 

kapsels-lente

Lentekapsels: bob met slag

Kijk, dit lentekapsel kan ik wel bij mezelf maken! Je neemt grote plukken haar, draait ze om een krulang en voilà.. jouw nonchalante slag is klaar.

lentekapsels-4

Lentekapsel: deze prachtige lob (lange bobkapsel) is zo mooi! Hij is gekruld, wat het echt een perfect luchtig kapsel voor in de lente maakt! (YuriyZhuravov via shutterstock)

lentekapsels

Dit prachtige gekrulde bobkapsel van Jessica Alba is een ideaal lentekapsel! Ze heeft haar bobkapsel met een ombre of balayage haarkleur wat het heel erg levendig maakt, en als je je lange bob krult heb je (Featureflash Photo agency via shutterstock) dit snelle lentekapsel!

lentekapsel-2

Een kort lentekapsel:

Een perfect lentekapsel? Da’s een kort kapsel: bekijk hier nog veel meer korte kapsels.   Nog meer vlechtkapsels!

lentekapsels-3

Dit heerlijk luchtige korte lentekapsel heeft weinig onderhoud nodig… en dat is ook wel eens fijn aan een lentekapsel! Je doet gewoon een klein beetje wax of gel in je haar (naargelang de structuur die je graag in je kapsel zou willen) en hoppakkee, je bent klaar met je korte kopje !  (Mayer George via shutterstock)

lentekapsel

Oh gewoon… een knoopjeskapsel

Gewoon je haar knopen, dat kan dus blijkbaar ook 🙂

lentekapsels-2

Prachtig geknoopt kapsel: ideaal om als snel lentekapsel te maken! (Pushann via shutterstock)

lentekapsels

5 Comments
    1. Ik maak van mijn kapsel ook vaak een wavy bob nu 🙂 Zeker met zo’n curling wand blijft het dan wel een paar dagen goed (yay droogshampoo)… je kan misschien eens zo’n faux bob proberen? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
makeup-revolution-ultra-32-eyeshadow-palette-flawless-matte
Budget make-up wishlist

Ik liet een tijd geleden al mijn wishlist van duurdere make-up zien, en nu is het dringend tijd om mijn...

Close