Win: pakketje micellaire reiniging van Garnier - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Win: pakketje micellaire reiniging van Garnier

garnier-micellair

Micellair water is een van de beste nieuwe uitvindingen op make-upvlak: ik gebruik het nu al enkele jaren en zou niet meer zonder kunnen. Zeker aangezien ik een erg gevoelige huid heb, ben ik fan van deze producten. Eerst kon je ze alleen bij de apotheker halen en waren deze producten best wel duur, nu kunnen we gelukkig ook in de drogist micellaire reinigingsproducten kopen! Zo komt Garnier nu ook met een micellair gamma: een micellair water en micellaire doekjes (superhandig!). Zin om een pakketje micellair water, micellaire doekjes en een reinigingsmelk te winnen? Ik mag er 2 weggeven! Je hoeft er niet veel voor te doen: ga naar de site en antwoord op deze vraag: welke kleur heeft de dop van de micellaire reiniger voor gemengde en gevoelige huid? Mail je antwoord naar katrijn@glamourista.nl !

 Naar de site

Over een week maak ik de winnaar bekend! That’s it! garnier-micellair      

National Glamour day: alle online acties
High fashion ooglook Make-up Geek
Read previous post:
high-fashion-ooglook-make-up-geek
High fashion ooglook Make-up Geek

Ik kwam deze look tegen op Youtube en werd spontaan verliefd! Ik hou wel van dit soort gedurfde looks, maar...

Close