Wannahave: Pieces vibs small leather bag - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Wannahave: Pieces vibs small leather bag

747059_350_A

Het is al veel minder dan vroeger, maar zo nu en dan valt mijn oog nog wel op een leuke tas! Ik denk dat ik qua lederen tassen vooral erg kieskeurig ben geworden… maar deze tas van Pieces vind ik heel erg mooi: de tas heeft een mooie cognackleur en een erg handig voorvakje. Wat denken jullie van deze tas? Mij lijkt hij erg makkelijk mee te nemen (misschien wel een te kort hengsel naar mijn smaak) voor naar mijn werk (als ik mijn laptop niet meeneem, that is). 747059_350_A 747059_350_C

I'm back (of dat hoop ik toch)!
Modetrends 2015: truien en blouses met ronde onderkant

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
ronde-trui
Modetrends 2015: truien en blouses met ronde onderkant

Modetrends 2015: Mijn god, wat een titel! Maar ik heb geen flauw idee of dit ook een andere naam heeft......

Close