Wannahave: Pieces vibs small leather bag

Wannahave: Pieces vibs small leather bag

Het is al veel minder dan vroeger, maar zo nu en dan valt mijn oog nog wel op een leuke tas! Ik denk dat ik qua lederen tassen vooral erg kieskeurig ben geworden… maar deze tas van Pieces vind ik heel erg mooi: de tas heeft een mooie cognackleur en een erg handig voorvakje. Wat denken jullie van deze tas? Mij lijkt hij erg makkelijk mee te nemen (misschien wel een te kort hengsel naar mijn smaak) voor naar mijn werk (als ik mijn laptop niet meeneem, that is). 747059_350_A 747059_350_C

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.