Wannahave: &Other Stories jurkje

Wannahave: &Other Stories jurkje

Zo soms bots je op jurkjes die er niet alleen übercomfy uitzien, maar nog best leuk ook. Dit jurkje van &Other Stories lijkt me ZO lekker zitten… alleen denk ik dat ik het toch een tikje zou moeten inkorten (korte beentjes, represent), niet? En misschien een riempje erbij ofzo, als je een taille hebt, mag je die best in de verf zetten! &other stories jurkje &other stories jurk     Dit jurkje kost trouwens 45 euro, valt goed mee toch?

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. March 3, 2015 / 11:46 pm

    Wow ik vind dit jurkje gaaf. Je kunt hier veel kanten mee op. Nais!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.