Wannahave: &Other Stories jurkje - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Wannahave: &Other Stories jurkje

other-stories-jurkje

Zo soms bots je op jurkjes die er niet alleen übercomfy uitzien, maar nog best leuk ook. Dit jurkje van &Other Stories lijkt me ZO lekker zitten… alleen denk ik dat ik het toch een tikje zou moeten inkorten (korte beentjes, represent), niet? En misschien een riempje erbij ofzo, als je een taille hebt, mag je die best in de verf zetten! &other stories jurkje &other stories jurk     Dit jurkje kost trouwens 45 euro, valt goed mee toch?

Modetrends 2015: truien en blouses met ronde onderkant
Love it: koper in je interieur

1 Comment

 • Reply Nesrin March 3, 2015 at 11:46 pm

  Wow ik vind dit jurkje gaaf. Je kunt hier veel kanten mee op. Nais!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  koper-interieurdecor
  Love it: koper in je interieur

  Vorig jaar stak ik ongeveer 11 maanden geleden mijn interieur een beetje in het nieuw door allerlei leuke mintgroene accessoires...

  Close