Tandpasta speciaal voor mannen - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Tandpasta speciaal voor mannen

signal-tandpasta-mannen

Zo heel soms krijg ik persberichtjes binnen en denk ik dat de wereld stilaan gek aan het worden is. Toen ik een persbericht zag met de naam ‘tandpasta voor mannen’, ben ik echt in een lachbui geschoten. Enkele weken geleden was ik op het werk nog aan het grappen over marketing voor mannen, maar boy… dit overtreft mijn wildste dromen hoor. Dus, whitening tandpasta, speciaal voor mannen. Want ze zien zichzelf niet als een échte man als ze normale tandpasta gebruiken? Oi. Salut, een van de laatste unisexproducten ooit! signal tandpasta mannen

High fashion ooglook Make-up Geek
Spam je blog!

2 Comments

 • Reply Liesbeth March 23, 2015 at 10:55 pm

  Haha ja, deze heb ik onlangs gekocht omdat het 100% terugbetaald is 😀

  Wat blijven ze toch verzinnen he!

  • Reply Glamourista March 24, 2015 at 10:08 pm

   Hahaha! Dat zou voor mij ook de enige reden zijn om het mee te pakken :p

  Leave a Reply

  Read previous post:
  bloggen-2-300×250
  Spam je blog!

  Het is zo lang geleden... een 'spam je blog"-artikel! Ik heb zin om nieuwe blogs te ontdekken, dus laat hieronder...

  Close