Modetrends 2015: truien en blouses met ronde onderkant

Modetrends 2015: truien en blouses met ronde onderkant

Modetrends 2015:

Mijn god, wat een titel! Maar ik heb geen flauw idee of dit ook een andere naam heeft… in het Engels is het een ’round hem’, maar ik zou niet weten hoe ik dit in het Nederlands moet benoemen. Mind you, het is een van de meest flatterende stijlen die je als vrouw kan dragen als je iets bredere heupen hebt zoals ik. Zo verleg je het accent van je heupen naar je benen, brilliant! Ikzelf hang een beetje tussen een zandloperfiguur en een peerfiguur (drie keer raden waar ik bijkom, haha!) en dus is dit een tip die ik erg vaak toepas. Als ik een shirtje, blouse of trui aandoe met een rechte onderkant, ‘snijdt’ het mijn lijf in 2 en leg ik net de nadruk op het breedste punt van mijn heupen… en dat is niet mijn beste look!

Weet je niet goed welk figuur je zelf hebt? Doe hier de figuurtest!

ronde-truien

ronde-shirts

ronde-truien-modetrends-2015

ronde-trui

 vero-moda-milas  noisy-may-trui  topshop-trui
Vero Moda
Noisy May
 Topshop trui
Shop hier! Shop hier! Shop hier!
 vila-trui  best-mountain-grijze-trui  molly-bracken-trui-grijs
Vila trui Best Mountain Molly Bracken trui
Shop hier! Shop hier! Shop hier!

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

3 Comments

 1. March 5, 2015 / 12:32 pm

  Hah, grappig, ik heb een hemdje aan met zo’n onderkant vandaag 🙂

 2. sabrina
  March 6, 2015 / 12:18 am

  Ik snap de trend wel. Als ik een wat langer shirtje heb doe ik de zijkanten wat in mijn broek. Of eentje, ook leuk. De eerste foto vind ik het mooist.

  • March 7, 2015 / 6:52 pm

   Dat vind ik ook een leuke tip, thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.