Modetrends 2015: truien en blouses met ronde onderkant - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Modetrends 2015: truien en blouses met ronde onderkant

ronde-trui

Modetrends 2015:

Mijn god, wat een titel! Maar ik heb geen flauw idee of dit ook een andere naam heeft… in het Engels is het een ’round hem’, maar ik zou niet weten hoe ik dit in het Nederlands moet benoemen. Mind you, het is een van de meest flatterende stijlen die je als vrouw kan dragen als je iets bredere heupen hebt zoals ik. Zo verleg je het accent van je heupen naar je benen, brilliant! Ikzelf hang een beetje tussen een zandloperfiguur en een peerfiguur (drie keer raden waar ik bijkom, haha!) en dus is dit een tip die ik erg vaak toepas. Als ik een shirtje, blouse of trui aandoe met een rechte onderkant, ‘snijdt’ het mijn lijf in 2 en leg ik net de nadruk op het breedste punt van mijn heupen… en dat is niet mijn beste look!

Weet je niet goed welk figuur je zelf hebt? Doe hier de figuurtest!

ronde-truien

ronde-shirts

ronde-truien-modetrends-2015

ronde-trui

 vero-moda-milas  noisy-may-trui  topshop-trui
Vero Moda
Noisy May
 Topshop trui
Shop hier! Shop hier! Shop hier!
 vila-trui  best-mountain-grijze-trui  molly-bracken-trui-grijs
Vila trui Best Mountain Molly Bracken trui
Shop hier! Shop hier! Shop hier!

Wannahave: Pieces vibs small leather bag
Wannahave: &Other Stories jurkje

3 Comments

 • Reply Kiss & Make-up March 5, 2015 at 12:32 pm

  Hah, grappig, ik heb een hemdje aan met zo’n onderkant vandaag 🙂

 • Reply sabrina March 6, 2015 at 12:18 am

  Ik snap de trend wel. Als ik een wat langer shirtje heb doe ik de zijkanten wat in mijn broek. Of eentje, ook leuk. De eerste foto vind ik het mooist.

  • Reply Glamourista March 7, 2015 at 6:52 pm

   Dat vind ik ook een leuke tip, thanks!

  Leave a Reply

  Read previous post:
  other-stories-jurkje
  Wannahave: &Other Stories jurkje

  Zo soms bots je op jurkjes die er niet alleen übercomfy uitzien, maar nog best leuk ook. Dit jurkje van...

  Close