Make-up wishlist: high-end lente-editie - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Make-up wishlist: high-end lente-editie

brightening-finishing-powder-bobbi-brown-online

Ik heb de lente in mijn hoofd… en daar horen wat nieuwe make-upjes bij! Kijken jullie mee naar mijn wishlist? Dit is het eerste deel, in het volgende deel deel ik mijn budget make-up wishlist! Ik krijg terug een zwak voor blushes en highlighters… valt het op?   mac kwasten online   MAC split fibre cheek brush: 34 euro (een kwast met 2 verschillende kanten… hoe handig is dat? 😀 ) (hier)  

brightening finishing powder bobbi brown online

Bobbi Brown brightening finishing powder

Bobbi Brown brightening finishing powder: 50 euro (hier) bobbi brown shimmer palette   Bobbi Brown Brightening Brick: 49 euro (hier)   bobbi brown   Bobbi Brown creamy matte lip color lipstick: 26 euro (hier)bobbi brown online   Bobbi Brown: Calypso cheek palette: 49 euro (hier)

Spam je blog!
Like, share en win 3 Make-up Revolution Iconic palettes

3 Comments

 • Reply Liesbeth March 22, 2015 at 8:20 pm

  Oh wauw, dat finishing powder, pure liefde! Als ik het geld ervoor had dan wist ik het wel 😀

  Ben benieuwd naar je budget wishlist!

 • Reply Kiss & Make-up March 23, 2015 at 12:25 pm

  De Bobbi Brown Brightening Brick in Coral wil ik zelf nog graag!

 • Reply Natalie March 23, 2015 at 8:25 pm

  De Bobbi Brown Brick ziet er super uit! Ik wil zelf graag de nieuwe (shiny) penselen van Real Techniques 😀

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  IMG_3695
  Like, share en win 3 Make-up Revolution Iconic palettes

  Ik heb een leuke winactie voor jullie: ik geef 3 Make-up Revolution Iconic palettes weg (je leest hier dat ze...

  Close