Make-up wishlist: high-end lente-editie

Ik heb de lente in mijn hoofd… en daar horen wat nieuwe make-upjes bij! Kijken jullie mee naar mijn wishlist? Dit is het eerste deel, in het volgende deel deel ik mijn budget make-up wishlist! Ik krijg terug een zwak voor blushes en highlighters… valt het op?   mac kwasten online   MAC split fibre cheek brush: 34 euro (een kwast met 2 verschillende kanten… hoe handig is dat? 😀 ) (hier)  

brightening finishing powder bobbi brown online
Bobbi Brown brightening finishing powder
Bobbi Brown brightening finishing powder: 50 euro (hier) bobbi brown shimmer palette   Bobbi Brown Brightening Brick: 49 euro (hier)   bobbi brown   Bobbi Brown creamy matte lip color lipstick: 26 euro (hier)bobbi brown online   Bobbi Brown: Calypso cheek palette: 49 euro (hier)

3 Comments
  1. Oh wauw, dat finishing powder, pure liefde! Als ik het geld ervoor had dan wist ik het wel 😀

    Ben benieuwd naar je budget wishlist!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
makeup-revolution-redemption-palette-iconic-3-naked-3-palette-dupe
Dupes voor de Urban Decay naked palettes

Een van de grootste make-upsuccessen van de laatste jaren: de Urban Decay naked palettes. Natuurlijk zouden er kapers op de...

Close