Love it: koper in je interieur - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Interieur

Love it: koper in je interieur

koper-interieurdecor

Vorig jaar stak ik ongeveer 11 maanden geleden mijn interieur een beetje in het nieuw door allerlei leuke mintgroene accessoires toe te voegen. En nu begint het meer en meer te kriebelen om wat leuke koperkleurige spulletjes (of roségoud, lijkt me ook mooi) te shoppen. Met andere woorden: mijn lentekriebels zijn alvast flink aanwezig! koperen vloer muntjes copper   koper quotes   koperen bad koperen woonaccessoires   koperen-lusters koper2 copper house koperen magazinehouder koperen vaas copper vase koper-interieurdecoratie   koperen potten koper-home-decoratie   copper accents home   koper home decor home decor home decor copper koperen-decoratiespullen koper-interieurdecor interieur-deco interieurdeco-koper koper koper-interieur  

Wannahave: &Other Stories jurkje
Interieurinspiratie: gordijnen en co

4 Comments

 • Reply Kiss & Make-up March 3, 2015 at 11:38 am

  Wow, die vloer 😀 Ik vind koper echt heel mooi. Moderner dan goud.

  • Reply Glamourista March 3, 2015 at 12:32 pm

   Ik ook 🙂 Ben in staat om al mijn koperen muntjes op te sparen en er een muur mee te bedekken. Eens lief lachen naar de huisbaas 😉

 • Reply Natalie March 17, 2015 at 8:06 pm

  I love the copper! Heb zelf ook een aantal potjes en kaarsenhouders, maar naar mijn mening nog niet genoeg haha. Ik hoop dat Hema snel mee is met de trend 😉 En de vetplantjes / cacti zijn ook terug van weggeweest!

 • Reply hans magielse April 13, 2017 at 4:35 pm

  als je het met stuivers doet ben je 115 euri per m2 kwijt , maar is wel erg duurzaam natuurlijk
  met centen ben je 39 euri per m2 kwijt
  en tenslotte de tweecents munt voor 55 euri per m2

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  4
  Interieurinspiratie: gordijnen en co

  Een volledig artikeltje over gordijnen en consoorten, jawel. Ik heb namelijk een grote haat-liefde-relatie met de gordijnen in mijn appartement,...

  Close