Love it: koper in je interieur

Vorig jaar stak ik ongeveer 11 maanden geleden mijn interieur een beetje in het nieuw door allerlei leuke mintgroene accessoires toe te voegen. En nu begint het meer en meer te kriebelen om wat leuke koperkleurige spulletjes (of roségoud, lijkt me ook mooi) te shoppen. Met andere woorden: mijn lentekriebels zijn alvast flink aanwezig! koperen vloer muntjes copper   koper quotes   koperen bad koperen woonaccessoires   koperen-lusters koper2 copper house koperen magazinehouder koperen vaas copper vase koper-interieurdecoratie   koperen potten koper-home-decoratie   copper accents home   koper home decor home decor home decor copper koperen-decoratiespullen koper-interieurdecor interieur-deco interieurdeco-koper koper koper-interieur  

4 Comments
  1. I love the copper! Heb zelf ook een aantal potjes en kaarsenhouders, maar naar mijn mening nog niet genoeg haha. Ik hoop dat Hema snel mee is met de trend 😉 En de vetplantjes / cacti zijn ook terug van weggeweest!

  2. als je het met stuivers doet ben je 115 euri per m2 kwijt , maar is wel erg duurzaam natuurlijk
    met centen ben je 39 euri per m2 kwijt
    en tenslotte de tweecents munt voor 55 euri per m2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
4
Interieurinspiratie: gordijnen en co

Een volledig artikeltje over gordijnen en consoorten, jawel. Ik heb namelijk een grote haat-liefde-relatie met de gordijnen in mijn appartement,...

Close