King Louie geshopt bij AS Adventure

King Louie geshopt bij AS Adventure

Een maand geleden had ik op de website van AS Adventure leuke kleding van King Louie gezien (een van mijn absolute lievelingsmerken), en ik besloot een bestelling te plaatsen (zeker omdat ik wat ik niet goed vond, kon terugsturen). Ik ging voor enkele shirtjes met vierkante hals (staat goed bij mijn figuur), en enkele jurkjes. Kijken jullie mee? Uiteindelijk heb ik alles teruggestuurd omdat ik niet tevreden was hoe ik eruitzag (ik vond mijn buik er te bol in staan… wist ik veel dat ik een week later in het ziekenhuis zou liggen door een erg ontstoken en opgezwollen dikke darm). Van sommige shirtjes en jurkjes heb ik spijt dat ik ze teruggestuurd heb, dus ga ik denk ik tijdens de zomersale nog eens kijken of er fijne solden tussenzitten! king louie jurken king-louie-jurk king-louie-jurken-online king-louie-jurkjes   De shirtjes van King Louie: 20150228_124724   20150228_124605    

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. Liesbeth
    March 31, 2015 / 10:55 pm

    Die staan je allemaal heel goed! Spijtig van het terugsturen, hopelijk dat je ze bij de solden nog kan terugvinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.