Cadeautjes voor mezelf

Cadeautjes voor mezelf

De afgelopen weken waren rotweken… sinds mijn opname in het ziekenhuis begin deze maand, zijn de dokters nog steeds niet veel wijzer wat er eigenlijk aan de hand is: mijn volledige dikke darm bleek ontstoken te zijn (waardoor ik flauwviel van de buikkrampen en veel bloed had verloren) en in het ziekenhuis kreeg ik vocht en vooral veel antibiotica. En een vervelend restenarm dieet… dagenlang heb ik op alleen beschuitjes geleefd met zo heel nu en dan een gekookte aardappel en wat witte vis. Tot mijn colonoscopie eind april moet ik dat dieet ook blijven volhouden, yuck. Dus: ik vond dat ik wel wat cadeautjes voor mezelf mocht kopen, zeker aangezien ik ondertussen alles zou doen voor een stuk chocolade, een slaatje, een appel of een slice pizza. Retail therapy als afleiding, non? 😉

Roosjes!

Dit haalde ik voor mezelf toen ik dinsdag van mijn controle-afspraak in het ziekenhuis kwam. Ik had uren moeten wachten en het nieuws was slechter dan ik gehoopt had, dus vond ik een bloemetje wel een goed plan. Ik heb speciaal niet voor een boeket gekozen omdat ik denk dat Maya het binnen het halfuur gesloopt zou hebben 😀 Nuja, ze heeft zich te plétter geamuseerd met de verpakking, hoor 😉    

Een nieuwe tas

Toen ik in het ziekenhuis lag, kwamen mijn ouders regelmatig bij mij over de vloer om eventjes te kijken hoe het met Maya ging, haar eten en drinken te geven en natuurlijk om eventjes met dat lieve kleintje te spelen. Mijn liefste mama heeft hier alles opgeruimd en gepoetst en ik vond het ZO fijn om eens in mijn appartement terug te komen en eens niets meer te moeten doen! Dat beviel me zo goed dat ik zodra de pijn minder was, in een grote opruimbui geraakt ben. Ik heb veel kleding, schoenen en tassen naar een tweedehandswinkel gebracht (waar ik zelf ook nog wat geld voor krijg) en zo flink wat ruimte in mijn kleerkasten gekregen! Een bepaald tasje van Cowboysbag zat al een tijd in mijn hoofd en ik vond dat ik deze wel mocht bestellen nu er flink wat korting op was.

Op http://www.2dehands.be/winkel/bagaholic/ vind je trouwens ook nog enkele van mijn verkoopjes!

cowboysbag-tas

Chromecast

Deze moet ik nog bestellen, ik ben nog even aan het kijken waar hij het goedkoopste is. Maar ik zou het super vinden als ik mijn favoriete series én Youtubers op tv kan bekijken in de plaats van op mijn laptopscherm. Dus: zo’n stickje, it is! chromecast

Cadeautjes voor mijn ouders

Vlak voor mijn ziekenhuisopname ging het écht niet goed met mij, en ik durfde na de eerste nacht dat ik pijn had en de ambulance moest bellen nadat ik flauwgevallen was van de pijn niet meer alleen zijn en ik had de ene paniekaanval na de andere door de pijn. Vooral omdat er maar geen verbetering in zat :s Mijn moeder is dan iedere avond en nacht op mij komen babysitten, mijn vader nam overdag voor zijn rekening. Ook toen ik voor de tweede keer die week naar de spoed moest, zijn ze allebei meegekomen. Soit, hun dochter was dus weer een lastpak (ik zie dat toch zo) en ik vind het zo erg dat ze door mij vakantiedagen hebben moeten opnemen terwijl ze er al niet zo gek veel hebben… dus wil ik hen natuurlijk graag bedanken dat ze er zo voor mij waren (en nog steeds zijn, natuurlijk). Ik wil nog niet te veel zeggen want heel soms lezen ze hier, maar het is iets van Rituals en ze gaan er erg blij mee zijn 😉

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. March 31, 2015 / 10:54 am

    Hopelijk voel je je snel beter… Wat een nachtmerrie is het al geweest, ocharme 🙁 Cadeautjes mogen dus wel!

  2. April 5, 2015 / 12:24 am

    Feel better soon! Leuke tas heb je besteld, en zo’n Chromecast is ideaal! Wij hebben een kastje (soortgelijk idee), ik kan niet meer zonder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.