Tortoise haarkleur: ecaille, schildpad of balayage haarkleuren - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Tortoise haarkleur: ecaille, schildpad of balayage haarkleuren

haarkleuren-ecaille

Dé haarkleurtrend voor 2015-2016: tortoise haarkleuren. Ook wel eens tortoiseshell, balayage, ecaille haarkleur of schildpadhaarkleur genaamd. Niet dat ze graag moeilijk doen hoor, in de modewereld, welnee. Soit, wij gaan dit en volgend jaar dus en masse voor de tortoise haarkleur en laten dat hele ombré-haarkleuren-gedoe dus achter ons (ombré, dat is toch zooo 2014, nietwaar?). Ergens vind ik het een hele goede vooruitgang: ik hield zelf absoluut niet van de strenge overgangen in ombre haarkleuren en was heel blij toen we vorig jaar de sombre haarkleuren zagen binnentreden. Nu gaan we steeds meer verder weg van de ombre en wordt het haar weer veel natuurlijker. Als ik mezelf niet een kort kapsel aangemeten had enkele weken terug, had ik al bij de kapper gezeten om mijn haren in deze kleuren te laten verven! Leuk weetje: ‘écaille’ is het Franse woord voor een schub. Mermaids, verzamelen! 😉

Tortoise haarkleuren

            tortoise-haarkleur-ecaille-hair     tortoise-haarkleur    

Ecaille haarkleuren

  haarkleuren-ecaille haarkleuren-2016-ecaille ecaille-haren ecaille-hair-colour           ecaille-haar     balayage De grootste moeilijkheid? Een kapster of kapper vinden die echt begrijpt wat deze haarkleur inhoudt! Goed uitleggen en veel foto’s meenemen als kapselinspiratie, dus. Ik denk dat ikzelf het zou omschrijven als sombre hair met balayage ertussenin: de onderkant van je haar hoort toch lichter te zijn, maar het gaat veel geleidelijker en natuurlijker dan bij ombre hair! Als mijn haar er lang genoeg voor zijn (en ik er de juiste kapper voor kan vinden), zou ik het denk ik zo laten doen, ik vind het zo mooi al die prachtige karamelkleuren, honingblond etc,… zouden jullie je haar in een tortoise haarkleur laten verven? Ik wil het heel erg graag, maar ik moet nog eventjes wachten tot mijn haren weer helemaal gezond zijn voor ik ze nog eens wil laten verven. Je moet hier trouwens wel een heel goede kapper voor zoeken, zodat het effect heel erg natuurlijk blijft! Zou je het zelf zo laten verven?

Shop The Balm online bij Makeupmusthaves
Wie won het Ritualspakketje?

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
download
Wie won het Ritualspakketje?

Wie heeft er het Ritualspakketje (Hammamgeur!) gewonnen? Kijk snel eventjes in je mailbox :)

Close