Shop The Balm online bij Makeupmusthaves

Goed nieuws! Vanaf nu kan je ook het heerlijke make-upmerk The Balm online kopen bij Make-upmusthaves. Arghh.. waarom heb ik geen weekje gewacht met mijn vorige bestelling (zie hier mijn grote haul). Volgens mij ga je snel moeten zijn met bestellen… dit make-upmerk gaat denk ik in een mum van tijd uitverkocht zijn! thebalm-balmsai     thebalm-brow-pow-light-brown     thebalm-balm-jovi     thebalm-fratboy thebalm-cindy-lou-manizer   thebalm-nude-tude thebalm-how-about-them-apples thebalm-meet-matte-nude thebalm-downboy thebalm-cabanaboy

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
tapijtje
Wishlist Interieurshopping

Hebben jullie ook een soort van moet-ik-ooit-nog-eens-kopen-lijstje voor je kamer/huis/appartement? Ik duidelijk wel! Zo ben ik nog op zoek naar...

Close