Grote makeupmusthaves.nl haul: shoplog - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Grote makeupmusthaves.nl haul: shoplog

IMG_3311

Ik had al enkele maanden mijn zinnen gezet op enkele palettes bij Makeupmusthaves.nl, maar ik moest van mezelf eerst nog wat andere make-up opmaken. Omdat ik zo graag het Naked 3 palette wou, besloot ik eerst eens de dupe van make-up Revolution te proberen. Just to be sure! En ook wil ik graag een dupe in huis hebben (niet dat ik de echte Naked 3 al heb hoor) voor als ik op weekend oid ga, dat ik dan mijn duurdere palettes niet mee hoef te nemen. Oh trouwens… ik heb 3 dupes van de Urban Decay naked palettes besteld en dit wordt een winactie! Die komt binnenkort nog online, samen met wat swatches en reviews van al deze palettes en lipsticks 🙂

Ik kan niet wachten tot er nog eens een heerlijk zonnig weekend is, en ik gewoon de hele dag eens met al deze leuke spulletjes kan gaan spelen!

Make-up musthaves.nl haul

Haartrend: mermaid hair
Blogsale: make-up, nagellak en jurkjes!

1 Comment

 • Reply MariĂ«lle February 24, 2015 at 9:27 am

  Wow wat een hoop! Die blush palettes vind ik er zo mooi uitzien!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  IMG_3171
  Blogsale: make-up, nagellak en jurkjes!

  Het leek me tijd voor nog een blogsale! Prijzen exclusief verzendkosten! Het meeste past door de brievenbus (dus: bubbelenveloppe), maar...

  Close