Blogsale: make-up, nagellak en jurkjes! - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Blogsale: make-up, nagellak en jurkjes!

IMG_3171

Het leek me tijd voor nog een blogsale! Prijzen exclusief verzendkosten! Het meeste past door de brievenbus (dus: bubbelenveloppe), maar sommige dingen moeten via pakketpost, Kiala is dan de goedkoopste oplossing 🙂 Laat hieronder in een comment achter wat je wilt, ik mail je terug!

Jurkjes:

Ook mijn kledingkast is flink uitgemest en ik verkoop jurkjes van King Louie, Esprit, Steps, Vive Maria, River Island,… klik hier om de prijzen te zien (ik hoef er niet zo heel veel meer voor te hebben, ik wil graag wat andere jurkjes en een legere kledingkast. Hm, die twee passen niet samen ;))

Schoenen:

Ook nog wat laarzen,pumps en slingbacks die weg mogen, allemaal maat 38. Kijk hier voor de prijzen!

Tassen:

Het zou natuurlijk geen Glamourista-blogsale zijn als ik er geen tassen tussen had zitten, toch? Bekijk hier alle info en prijzen!

Naked on the run palette

Dit palette heb ik ongeveer 15 keer gebruikt, maar ik wil sparen voor het Naked 3 palette 🙂 En dus moet ik enkele andere verkopen van mezelf. Heeft mij 49 euro gekost (de mascara is gloednieuw, lipgloss 2 keer gebruikt, eyepencil 1 keer geswatched) en ik wil er graag nog 35 euro excl verzendkosten voor. urban-decay-naked-on-the-run3

Inglot oogschaduwpalette: zelf samengesteld

Dit oogschaduwpalette heb ik zelf samengesteld met matte en shiny kleuren, maar ik vind dat ik hem niet genoeg gebruik (en alweer: ik spaar voor het Naked 3 palette). De nieuwprijs voor het volledige palette (palette zelf en alle oogschaduws) was 160 euro, ik wil er graag nog 85 euro voor. IMG_2605 IMG_2583 IMG_2655

Too Faced Natural eyes palette

Ik had dit palette puur voor 1 oogschaduwkleurtje gekocht omdat ik dat in het originele palette zo’n heerlijke kleur vond, maar nu blijkt het niet zo meer bij te passen (ik ben meer van de mattere kleuren tegenwoordig). Dus ook dit lieverdje zoekt een nieuwe thuis! Maar enkele keren gebruikt, kostte oorspronkelijk 35 euro en mag weg voor 25 euro. IMG_1429 too-faced-natural-eyes-palette-online

Inglot blushes

Deze Inglot blushes gebruik ik weinig (ik ga eerder voor de linkse echt vloeibare blush die ik van Inglot heb), dus kan ik ze ook beter wegdoen, toch? Ze hebben nieuw gekost, ik wil er graag nog 4 euro per stuk voor. IMG_3173  

Unii-palette met MAC en yabi oogschaduw

Dit palette heb ik regelmatig gebruikt (enkele kleuren dan toch) maar toch gebruik ik het niet vaak genoeg. Geen idee meer wat de oorspronkelijke prijs was, maar ik wil er graag nog 35 euro voor (de MAC kleuren: Satin taupe, IMG_3151 IMG_3152

Gosh oogschaduwpotlood

Deze kleur is te koel voor mij, mag weg voor 3 euro. IMG_3150

Essence oogschaduwpalette smokey eyes

Echt niet mijn kleuren, mag weg voor 3 euro. IMG_3095 IMG_3097  

Real techniques kwasten:

set; 15 euro ecotools kwast: 5 euro IMG_3201   IMG_3206   blushkwast real techniques: 5 blushkwast the body shop: 5  

Juwelen:

5 euro per stuk IMG_3211 IMG_3210 IMG_32094 IMG_3208  

Nagellak:

IMG_3174   opi: 7 euro andere lakjes: 3 euro

Make-up:

3 euro per stuk IMG_3202 IMG_3203 IMG_3207   purity cleanser van philosophy: 4 euro (pakketpost!!)

Grote makeupmusthaves.nl haul: shoplog
Mijn Inglot freedom system palette: review en swatches

6 Comments

 • Reply Esmeralda February 17, 2015 at 10:07 pm

  heej!.

  Ik ben erg geinteresseerd in het too faced natural eyes palette!
  Groetjes,
  Esmeralda

 • Reply Kiss & Make-up February 19, 2015 at 12:34 pm

  Oh nee wat doe je me aan! Als ik geld had zou ik het Inglot palette overnemen…

 • Reply Nel April 6, 2015 at 11:59 pm

  Welke blush van NYX is dat? Ben misschien geïnteresseerd 🙂

 • Reply laura May 11, 2015 at 12:29 pm

  Ik ben geinteresseerd in de real techniques kwasten!
  Welke zitten allemaal in de set voor 15 euro?
  groetjes Laura

 • Reply Nicole May 12, 2015 at 6:05 pm

  Hey, verkoop je de producten nog steeds? Ik ben namelijk wel geïnteresseerd in een aantal producten!

  • Reply Glamourista May 13, 2015 at 10:02 am

   Hi! Alleen de oogschaduwpalettes zijn nog te koop 🙂

  Leave a Reply

  Read previous post:
  inglot-freedom-palette
  Mijn Inglot freedom system palette: review en swatches

  Enkele weken geleden heb ik een grote bestelling bij Inglot geplaatst (hier zie je de blushes die ik zo fijn...

  Close