Win een Rituals Hammam pakket - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Win een Rituals Hammam pakket

rituals-hammam-pakketje
Jullie konden in mijn “wat-heb-ik-gekregen-voor-kerst-artikel” al zien dat ik van mijn beste vriendin een groot pakket van Rituals cadeau had gekregen in mijn favoriete geur: Ayurveda. Ik heb het tot nu toe nog maar enkele keren gebruikt – hebben jullie dat ook dat je zulke setjes het liefst heel traag opmaakt? – maar wat ben ik toch verliefd op die geur! Het is dan ook een van de leukste merken om cadeau te geven (en dat zeg ik heus niet omdat ik toevallig ook een Rituals-setje aan haar cadeau had gedaan, haha!).
Nu mag ik in samenwerking met Pascogifts relatiegeschenken nog een andere grote favoriet van mijzelf weggeven: namelijk het Hammampakketje (als je into frissere geuren en euchalyptus bent, is dit hélemaal je ding).
Wat moet je doen om dit pakketje te winnen?
– volg mij op Facebook
– deel je favoriete artikel van Glamourista op je eigen Facebookwall (en laat me hier in de comments gewoon weten welk artikel dat is, da’s ook weer handig voor mij!)
That’s it! Makkelijk genoeg, toch? Ik sluit deze winactie af op zondag 25 januari om 21uur.
Good luck!

De beste Urban Decay Naked 3 tutorials en looks
Fitness quotes

4 Comments

 • Reply Kimberly Bollen January 13, 2015 at 8:47 pm

  Leuke winactie ben dol op hammam producten!

  – Ik volg je op facebook mijn fb is : https://www.facebook.com/#!/kimberly.bollen.5
  – Ik heb je winactie op mijn facebookwall gedeeld!

  Kusss, kimberly

 • Reply Heidie January 17, 2015 at 7:42 pm

  Je pagina heb ik geliked, je artikel over de Sale wishlist( http://www.glamourista.nl/blog/2015/01/sale-wishlist) vind ik erg herkenbaar. ik heb nog een winterjas, enkellaarsjes met hak in taupe of rode kleur, longsleeves en een nieuwe grote portemonnee op mijn list staan. En wat ik absoluut niet moet kopen is nog meer kleding voor mijn zoontje. Ik heb vorig jaar voor mijn verjaardag een Rituals Hamman badolie gekregen en vond het heerlijk. Uiteraard is die fles al lang op want ik was in de zomer jarig!
  mijn facebookpagina : https://www.facebook.com/heidie.vandersteeg

 • Reply Laura January 23, 2015 at 10:16 pm

  Ik ben echt gek op de Rituals producten en waag dus mijn kans!
  Ik heb dus je Facebook pagina geliked en dit artikel gedeeld http://www.glamourista.nl/blog/2014/12/vijf-prachtige-kerstkapsels-voor-lang-haar-foolproof-kapsels/
  Simpelweg omdat ik graag naar je site kom voor kapsel inspiratie als ik weer niet weet wat aan te vangen met mijn haren!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  sore-the-most-satisfying-pain-quote1
  Fitness quotes

  Het is al bijna half januari... hoe zit het ondertussen met jullie goede voornemens? Ik ben nog erg goed bezig...

  Close