Urban Decay Naked On The Run palette: swatches en review - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Urban Decay Naked On The Run palette: swatches en review

naked-on-the-run

In Parijs kocht ik het Urban Decay Naked on the Run palette bij de Sephora op de Champs Elysées (oh, I love how that sounds!). Ik had het palette al online gezien maar durfde het niet kopen, tot ik het in real life spotte en instant verliefd werd. Een palette voor als je ergens heen gaat voor een weekendje of bij je lover blijf slapen: zo handig!

Urban Decay naked on the run palette online shoppen?

Natuurlijk kan niet iedereen snel-snel naar Parijs gaan om dit schatje te shoppen, dus geef ik jullie graag een online shop mee waar je dit palette aan dezelfde prijs kan shoppen en met gratis verzending: je vindt het palette hier. urban-decay-naked-on-the-run-palette (2) In dit palette zitten 5 waanzinnig gepigmenteerde nude oogschaduwen, 1 blush, 1 bronzer, 1 highlighter, een nude lipgloss, een mascara én een heerlijk creamy oogpotlood. En de prijs? Ik betaalde er ongeveer 45 euro voor. urban-decay-naked-on-the-run2 urban-decay-naked-on-the-run   Het palette is zoals je kan zien, best wel dik. Maar zo mooi! urban-decay-naked-on-the-run-swatches urban-decay-naked-on-the-run-palette urban-decay-naked-on-the-run3 Kleuren in het Urban Decay Naked On the Run palette: Dive – metallic roze-achtige/bruine tint met gouden microshimmer Fix – matte taupe Resist – metallic taupekleur Dare – bruine matte kleur Stun – bronzen, metallic kleur met gouden microshimmer 5050 – perzikkleur Blush – Barbieroze met lichte shimmer Bronzer – medium matte bronzer (ook geschikt voor lichte huid) Stag – eyeliner: een diepbruine kleur met een lichte shimmer Sesso – lipgloss: roze met roze glittertjes urban-decay-naked-on-the-run-swatches-2 urban-decay-naked-on-the-run-palette-swatches IMG_2192

Mannenkapsels 2015: de leukste kapsels voor heren
Prachtige ringen op Etsy

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
druzy-ring
Prachtige ringen op Etsy

Mijn smaak in ringen is de laatste jaren erg veranderd: vroeger hield ik heel erg van statement ringen en hingen...

Close