Sale shopping: part 1

In België zijn de sales nu bijna 3 weken bezig, hoog tijd om eens aan jullie te laten zien wat ik ondertussen gehaald heb. Ik heb me trouwens best goed aan mijn sale wishlist gehouden!

Schoenen:

De dag voor de solden begonnen, besloot ik tijdens mijn middagpauze eens te gaan kijken of er al ietwat degelijke kortingen waren. Ik heb een 38 dus ik ben liever iets meer geld kwijt dan dat mijn schoenmaat uitverkocht is (maar de 40’jes en 36’jes met flink veel korting te krijgen zijn). Ik kwam direct 3 paar schoenen tegen die ik op mijn wishlist had staan: sale-shoplog   Glitterlaasjes van Cypres, taupe hoge laarsjes van  en tenslotte zwarte hoge laarsjes (met plateau) van Di Lauro. Op dit soort schoenen loop ik ZO lekker! De hoogte van de hak maakt mij niet echt uit, zolang de zool maar lekker stevig is (a.k.a: zo kan je lekker doorlopen op je laarsjes). sale-shoplog2   sale-shoplog-3 sale-shoplog-4   Nog een schoenenwinkel verder ging ik eens kijken of ze mijn favoriete paar Gaborlaarzen (helaas verpest door er tijdens het koken sesamolie op te morsen) ook in het zwart hadden. Oh yes, they had. En afgeprijsd van 180 euro naar 130… doén! ). Ik geef best veel geld uit aan goede laarzen en schoenen omdat ik erg veel wandel en mijn kuiten vaak te dik zijn voor in normale laarzen (en bedankt hoor, uurtjes salsa!), ik vind dit dus echt een staple in mijn kledingkast. Jassen, tassen en schoenen… daar wil ik dus best wel wat geld aan geven. sale-shoplog-5

Truien:

Truien die tot over mijn heupen vallen, passen veel beter bij mijn curves. Zo leg ik het accent niet op mijn bredere heupen, maar meer op mijn ‘lengte’. Ik heb onderstaande trui al in het khaki, dus toen ik deze bruine en taupe kleuren zag, had ik ze in een wip afgerekend. sale-shoplog-6 sale-shoplog-7 sale-shoplog-8 sale-shoplog-9   Zo, tot zover mijn eerste soldenshoplog 😉 Er komen er nog enkele andere aan! Wat hebben jullie al gehaald in de sale?

2 Comments
  1. Ik kwam zoals altijd weer thuis met een aantal dingen uit de nieuwe collectie…
    Maar wel ook 1 paar goede zwarte laarzen van geox gescoord. Ook van 180 naar 130 🙂

  2. Die taupe laarsjes zijn prachtig! Zelf heb ik ook al schoenen gescoord in de solden (van 220€ naar 150€ :D!) en pantoffels, verder heb ik niet zo heel veel nodig buiten misschien nog eens een nieuwe winterjas :). Nog veel shopplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
low-carb-pizzamuffins
Recept: low carb pizzamuffins

Dit receptje spotte ik op Pinterest en aangezien ik aan het carb cyclen ben, kan ik altijd wel wat lekkere...

Close