Real Techniques Bold metals collection online bestellen

De Real Techniques Bold metals collection kan je online bestellen! Sinds ik deze collectie zag verschijnen, wil ik er dolgraag enkele kwasten van zoals de contourkwast en de eyelinerkwast. Deze collectie is een stukje duurder dan hun andere kwasten (lees de reviews hier) maar wat zien ze er goed uit!! Ik dacht trouwens dat Real Techniques een Engels merk was, opgestart door de meiden van Pixiwoo, maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn, oeps! Alle kwasten zijn trouwens synthetisch en dierproefvrij! Je kan deze kwasten hier kopen. real-techniques-bold-metals-collection-online

Real techniques bold metals collection online

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
kruidvat-haul-4
Kruidvat shoplog: collective haul

De laatste anderhalve maand heb ik mijn beautystash een beetje vernieuwd: alle oude en ongebruikte producten heb ik weggegooid of...

Close