Prachtige ringen op Etsy - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
fashion

Prachtige ringen op Etsy

druzy-ring

Mijn smaak in ringen is de laatste jaren erg veranderd: vroeger hield ik heel erg van statement ringen en hingen mijn handen vol met die dingen, nu kies ik liever voor een simpeler ring met een beetje ‘bling’. Deze ringen zag ik op Etsy en ik werd verliefd. Ah, l’amour! Etsy ringen minimalistische-ring porceleinen-ring opal-ring   gevlochten-ring   ring-uncut-diamond druzy-silver rosegouden-ring druzy-ring rig celtic-knot-ring ring-etsy  

Urban Decay Naked On The Run palette: swatches en review
Mijn goede fashionvoornemens

1 Comment

 • Reply Lonneke January 26, 2015 at 10:49 pm

  Ik vind mooie subtiele ringen ook erg mooi en stijlvol.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  christina-aguilera-shoe-closet1
  Mijn goede fashionvoornemens

  Mijn goede fashionvoornemens... volgens mij is het de eerste keer dat ik eens goede voornemens maak op fashiongebied :) Ga...

  Close