Op zoek naar een mooie laptoptas voor vrouwen

Als ik iets geleerd heb, is het dat laptoptassen per definitie vaak lelijk zijn. En als ze dat niet zijn, kosten ze stukken van mensen. Ik heb nu meer dan een halfjaar een aparte laptoptas gehad en ben dat een beetje beu. Het liefst van al wil ik een (ietwat mooie!!) laptoprugzak waar ik makkelijk mijn 15,6″ laptop van het werk kan insteken, terwijl ik nog andere vakken heb om mijn andere spulletjes in te steken. laptoprugzak-eastpak Optie 1 van Eastpak: 84,95 euro (hier in BE/NL)     laptoprugzak Optie 2: Forvert, 59,95 euro   EA254A00N-C11@8 Nog eentje van Eastpak: 99,95 euro Als jullie nog andere tips hebben, laat het zeker weten!!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
carb-cycling
Afvallen en vet verbranden met carb cycling

Carb cycling? Deze zomer speelde ik een beetje proefkonijn voor een vriend van mij die erover dacht om personal trainer...

Close