Mijn make-up wishlist - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Mijn make-up wishlist

sleek-arabian-nights-palette

De laatste maanden ben ik (sinds het hele voorbereiden op Kerstmis etc) weer heel erg into make-up, en dan voornamelijk lipstick en ooglooks. Je zou mijn Pinterest moeten zien (nee echt, check mijn Pinterest gerust), die bulkt uit van de kapsels (ik wil een nieuw kapsel, zou het duidelijk zijn?), make-uplooks en fashionlooks. Heerlijk vind ik dat, ‘s avonds na een lange dag werken, huishouden en bloggen nog éventjes op Pinterest zitten – en vervolgens niet in slaap geraken omdat je allemaal nieuwe ideeen hebt (dat hebben jullie toch ook, he?). Ik wil nu dus graag enkele make-up items… al benieuwd geworden welke?

Naked 3 palette van Urban Decay

Ik liet het in het Urban Decay Naked palette 3 looks-artikeltje al merken: dit palette wil ik wel heel erg graag hebben. Ik vind de kleuren zo mooi! En sinds ik het Naked on the Run (review volgt snel) in mijn bezit heb, ben ik weer gék op de oogschaduwen van Urban Decay. Veel beter maken ze ze niet, hoor! urban-decay-naked-palette-3-looks

Sleek Arabian Nights palette

Op dit palette werd ik knalverliefd door Youtube, ik zag er iemand een look mee maken en was er gelijk weg van! Helaas is het bijna niet meer online te koop 🙁 sleek-arabian-nights-palette

Sleek Storm palette

Dit palette had ik jaren geleden (je kan hier mijn innige liefdesbrief aan dit Sleek Storm palette terugvinden), en ik zou hem graag opnieuw willen! Zulke prachtige kleuren en goede kwaliteit oogschaduw. Jup, deze veroverde ook een plekje op mijn lijstje! sleek-storm-palette

Kruidvat shoplog: collective haul
De beste Urban Decay Naked 3 tutorials en looks

4 Comments

 • Reply Daphne January 17, 2015 at 10:02 pm

  Ik heb Arabian Nights, zeker een aanrader want, wauw, dat pigment!

 • Reply Evelien January 18, 2015 at 11:46 am

  Ik heb het Arabian Nights palette onlangs gekocht op makeup musthaves, misschien moet je daar eens een kijkje nemen?

 • Reply Kiss & Make-up January 18, 2015 at 1:19 pm

  Ik heb zelf het Naked 3 palet en ik kan bevestigen dat het eeeechte de moeite waard is!

 • Reply Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla January 18, 2015 at 5:07 pm

  Ik heb geen enkele palette en wil graag één in huis halen. W7 heeft ook toppers aan rip offs van Naked. Heb een hele hoop goede verhalen over Naked 3 gelezen.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  urban-decay-naked-palette-3-looks
  De beste Urban Decay Naked 3 tutorials en looks

  Ik heb mijn zinnen gezet op het Urban Decay Naked 3 palette, en mag het palette kopen als ik een...

  Close