Mannenkapsels 2015: de leukste kapsels voor heren - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Mannenkapsels 2015: de leukste kapsels voor heren

mannenkapsels-2016

De stoerste mannenkapsels voor 2015 ontdek je hier: van krullenkapsels, lange mannenkapsels, korte kapsels voor heren of een stoer undercutkapsel… je vindt hier geweldige kapselinspiratie om mee te nemen naar de kapper. Ontdek hier welke van deze haarstijlen en haartrends het beste bij jou passen.

Mannenkapsels 2015:

De kapsels voor mannen lijken in 2015 nog best op die van 2016: we zien erg veel undercutkapsels (kapsels die doen denken aan de haarstijlen voor mannen in de jaren ’20), maar ook kapsels met warrig haar (wax is je beste vriend, maar overdrijf niet!) of gemillimeterd haar. Keuze genoeg, lijkt me? herenkapsels-2015 Een warrig mannenkapsel met een undercut, maar toch netjes!   Lang haar staat natuurlijk ook nog steeds erg leuk (toch, Gaspard Ulliel?).   Nog steeds gaan we man buns zien: knotjes voor mannen. Man buns staan zeker leuk gecombineerd met een baardje. Let wel op: niet alle mannen staan met een man bun: sommige gezichtsvormen kunnen geen strak kapsel hebben! lange-mannenkapsels Halflang mannenkapsel: een van de hipste mannenkapsels voor 2015 en winter 2016 lange-mannenkapsels-2015 mannen kapsel Een zakelijk mannenkapsel: een van de nettere herenkapsels     mannen kapsels   mannenkapsel mannenkapselsEen heel gaaf kapsel met undercut: stunning! Dit is hét populairste mannenkapsel in 2015! Veel van deze mannenkapsels kan je ook erg leuk combineren met een baard. mannenkapsels-2015-2     mannenkapsels-2015-4 mannenkapsels-2015-5 mannenkapsels-2015-6 mannenkapsels-2015-7   mannenkapsels-2015-baard mannenkapsels-2015-gel mannenkapsels-2015-heren mannenkapsels-2015-kort mannenkapsels-2015-lang mannenkapsels-2015-lang-haar   Mannen met krullen kunnen in 2015 opgelucht ademhalen: je krullen kan je gewoon lekker vrijlaten  dit jaar! Laat ze wat langer groeien en gewoon hun ding doen. Lange mannenkapsels zijn ook hélemaal hot: maak je haar wat rommeliger door er wat wax of spraywax in te doen en er met je vingers even doorheen te gaan. Veel makkelijker kunnen we kapsels niet maken, toch? mannenkapsels-2015-undercut   Ook half opgeschoren herenkapsels blijven het heel erg goed doen! Combineer zo’n kapsel met een net getrimde baard, en je bent zó 2015! mannenkapsels-herenkapsels-2015 mannenkapsels-kort mannenkapsels-lang-haar-2015

Trendy mannenkapsel: de pompadour

Ook het Pompadourkapsel is helemaal terug, het was al aan een erg sterke opkomst bezig maar wordt steeds vaker bij de kapper gevraagd. Er zijn verschillende pompadourkapsels, kijk maar mee: pompadour-mannenkapsels-2015-2016 mannenkapsels-pompadour pompadour-kapsels-mannen     mannenkapsels-2016 Pompadour kapsels herenkapsels-2016 mannen-kapsels

Low carb recept: eimuffins met spek
Urban Decay Naked On The Run palette: swatches en review

3 Comments

 • Reply Kimberly January 29, 2015 at 9:51 am

  Oeh ik vind zelf half lange kapsels leuk! Maar die met een baardje is ook stoer. Of zo een undercut… Leuk!!

 • Reply Kiss & Make-up January 29, 2015 at 2:56 pm

  Mooie kapsels allemaal, die mag mijn verloofde gerust dragen van mij 😉

 • Reply Barbara October 2, 2015 at 2:07 pm

  Lange haren zijn erg leuk. Mits verzorgd natuurlijk. Dus goed kammen en conditioner gebruiken. Dan kan hij ze ook in een knotje dragen. Zelf prop ik mijn haren regelmatig bij elkaar. Dat is niet alleen praktisch maar ook mooi.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  naked-on-the-run
  Urban Decay Naked On The Run palette: swatches en review

  In Parijs kocht ik het Urban Decay Naked on the Run palette bij de Sephora op de Champs Elysées (oh,...

  Close