Kruidvat shoplog: collective haul - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Uncategorized

Kruidvat shoplog: collective haul

kruidvat-haul-4

De laatste anderhalve maand heb ik mijn beautystash een beetje vernieuwd: alle oude en ongebruikte producten heb ik weggegooid of weggegeven (hallo nieuwjaarsschoonmaak) en dus mochten er enkele spulletjes in de plaats komen. Ook ben ik sinds enkele weken hélemaal into wenkbrauwen en wilde ik dus graag wat wenkbrauwmake-up proberen! kruidvat-haul kruidvat-haul-2 kruidvat-haul-3 kruidvat-haul-4 kruidvat-haul-5 kruidvat-haul-6   Deze laatste foto is een haul uit Antwerpen: daar hebben ze Gosh nog wel (en ik ben gek op Gosh, zo jammer dat ze dat in mijn eigen Kruidvat niet meer hebben) en ik nam er ook nog twee oogpotloodjes mee van &Other Stories. Binnenkort mogen jullie allerlei looks en reviews verwachten van en met deze producten! kruidvat-haul-7  

Commenten met Facebook op Glamourista
Mijn make-up wishlist

3 Comments

 • Reply Esra January 18, 2015 at 9:37 pm

  Leuke producten heb je gekocht! X

 • Reply Mariëlle January 19, 2015 at 2:08 pm

  Wat heb jij een hoop leuks gekocht zeg 🙂

 • Reply Lonneke January 19, 2015 at 4:42 pm

  leuke shoplog. Ik wil ook nog een paar mono oogschaduwen kopen bij de Kruitvat ze zien er mooi uit.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  sleek-arabian-nights-palette
  Mijn make-up wishlist

  De laatste maanden ben ik (sinds het hele voorbereiden op Kerstmis etc) weer heel erg into make-up, en dan voornamelijk...

  Close