Kruidvat shoplog: collective haul

De laatste anderhalve maand heb ik mijn beautystash een beetje vernieuwd: alle oude en ongebruikte producten heb ik weggegooid of weggegeven (hallo nieuwjaarsschoonmaak) en dus mochten er enkele spulletjes in de plaats komen. Ook ben ik sinds enkele weken hélemaal into wenkbrauwen en wilde ik dus graag wat wenkbrauwmake-up proberen! kruidvat-haul kruidvat-haul-2 kruidvat-haul-3 kruidvat-haul-4 kruidvat-haul-5 kruidvat-haul-6   Deze laatste foto is een haul uit Antwerpen: daar hebben ze Gosh nog wel (en ik ben gek op Gosh, zo jammer dat ze dat in mijn eigen Kruidvat niet meer hebben) en ik nam er ook nog twee oogpotloodjes mee van &Other Stories. Binnenkort mogen jullie allerlei looks en reviews verwachten van en met deze producten! kruidvat-haul-7  

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
sleek-arabian-nights-palette
Mijn make-up wishlist

De laatste maanden ben ik (sinds het hele voorbereiden op Kerstmis etc) weer heel erg into make-up, en dan voornamelijk...

Close