Hoe ging het met mijn doelen voor 2014?

Hoera, het is eindelijk 2015! Voor mij persoonlijk was 2014 een jaar dat ik het liefst snel weer zou willen vergeten (het enige goede dat gebeurde, was dat het zo fijn ging met Glamourista en dat ik erg leuk nieuw werk kreeg en enkele dagen weg ging). Vorig jaar maakte ik een lijstje met doelen die ik graag wilde halen, hoe is het daar nu eigenlijk mee?

  • Sneller op smsjes en co antwoorden: dat is me denk ik best goed gelukt. Al heb ik me toch een hékel gekregen aan de messenger-app van Facebook… die vliegt snel van mijn smartphone binnenkort!
  • Meer slapen: hmm… dit kan nog beter 😉
  • vaker nagellak posts op Glamourista zetten: dit ging echt niet goed genoeg!
  • Bloed/plasma/beenmerg doneren: ik heb in juni bloed gedoneerd op het werk (maar ik doe het niet meer: ik hield er bloedarmoede aan over en voelde me wekenlang slecht… terwijl ik de artsen ingelicht had dat ik daar vaak last van had)
  • meer leren programmeren: hmnee, niet gelukt
  • meer uit handen geven: ergens is dat wel goed gelukt: ik zit bij een ander agency en Glamourista heeft nu een fijnere host. Maar het kan nog steeds beter!
  • efficiënter werken: hmm, dat efficiënter werken aan Glamourista thuis gaat heel moeilijk… misschien zit het gewoon niet in mijn natuur?
  • opener worden: done that, got really hurt. Dusnee, voor 2015 doe ik dat niet meer.
  • minder multitasken: dit begint stilaan te lukken, maar het kan in mijn ogen nog beter!
  • meer tijd steken in mijn geliefden: veel tijd heb ik überhaupt niet (laten we het erop houden dat ik iets van een 60 uur per week werk: ik heb een fulltime job én Glamourista… dan hou je niet gek veel tijd over), maar ik heb het geprobeerd!
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
20141231_173223-e1420129250487
Oud en Nieuw: mijn outfit en make-up

Alvast mijn excuses: de foto's zijn van slechte kwaliteit, maar ik had gisteren niet de tijd om met mijn echte...

Close