Fitness quotes - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty Dieet

Fitness quotes

sore-the-most-satisfying-pain-quote1

Het is al bijna half januari… hoe zit het ondertussen met jullie goede voornemens? Ik ben nog erg goed bezig met carb cycling, al zeg ik het zelf! Op dit moment ben ik vooral mijn spieren weer goed aan het voeden en trainen dus gaat er niet zoveel gewicht af, maar alles ziet er al wat meer afgetraind uit, zeg maar. Maar ik ben er natuurlijk nog lang niet, ik zit nog steeds een dikke 10 uur per dag op mijn krent te werken of tv te kijken 😉 Dus, om alles wat beter vol te houden: wat leuke fitness quotes en fitspiration! all about those weights quote A dark tiled room as a background you are wrong quote I will beat the old me quotes choose your hard qyote make time for weightloss and excercise quote health is a relationship between you and your body quote become a morning person quote train like a beast look like a beauty quote find the fighter in you quote dear body I am sorry quote weightloss quote 2 fat lasts longer than flavor quote no more excuses quote we are what we repeatedly do get it done quotes don't make excuses it's my turn to be beautiful quotes go slow but go quotes I hit like a girl quote leaner stronger better body quotes citations weightloss make good choices quote once you see results quote never give up quotes better healthy weightloss eat clean quotes better and beautiful quote weightloss make a new habit quote A dark tiled room as a background sweat and smile honey believe in yourself quote stop giving up quote eat healthy quote dont give up quote eat like carp quotesµ 30 days quoteµ eat clean quotes dont focus on being skinny quotes convince your mind weightloss holy you got hot quote dont stop quote work out quotes mistakes quote be a badass quote eat right quote weightloss quote sore the most satisfying pain quote dear fat prepare to die strength   dont focus on being skinny quotes convince your mind weightloss holy you got hot quote dont stop quote work out quotes mistakes quote be a badass quote eat right quote weightloss quote sore the most satisfying pain quote dear fat prepare to die strength fitnessquotes body and mind quote fitness fitness keep going quote citation fitness quote fastfood quote fitness lose weight suck it up fitness quote fitspiration quotes strength quote fat quote fitness-quotes  

Win een Rituals Hammam pakket
Op zoek naar een mooie laptoptas voor vrouwen

4 Comments

 • Reply Nesrin January 12, 2015 at 10:18 pm

  Heerlijk zo veel inspiratie. Ik zit midden in mijn squat challenge en ben vandaag begonnen met meer oefeningen. Verder eet ik low carb en wil toch meer weten over carb cycling.

  • Reply Glamourista January 12, 2015 at 10:46 pm

   Hey Nesrin! Gaaf dat je het zo goed volhoudt 😀 Ik ben deze weken veel low carb receptjes aan het testen en hoop ze snel op de blog te krijgen, zeker eens komen kijken 🙂 Welke oefeningen doe je nog? Ik ben nu veel met een kettlebell aan het trainen!

  • Reply Glamourista January 12, 2015 at 10:48 pm

   Hoi Nesrin! Wat gaaf dat het zo goed lukt 😀 Ik ben bezig met enkele low carb receptjes uit te testen, hopelijk krijg ik ze snel op de blog! Welke oefeningen doe je nog? Ik ben nu veel met mijn kettlebell aan het trainen 🙂

 • Reply Morena May 23, 2015 at 8:36 pm

  This is my favorite page. And every morning I work out like a glamorous.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  laptoprugzak
  Op zoek naar een mooie laptoptas voor vrouwen

  Als ik iets geleerd heb, is het dat laptoptassen per definitie vaak lelijk zijn. En als ze dat niet zijn,...

  Close