Vijf prachtige kerstkapsels voor lang haar: foolproof kapsels - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
feestkapsels galakapsels kapsel kerstkapsels

Vijf prachtige kerstkapsels voor lang haar: foolproof kapsels

kerstkapsels

Kerstkapsels! Kerstmis komt alweer bijna om de hoek piepen: tijd om naar goede gewoonte de allerleukste kerstkapsels eens op een rijtje te zetten (hier kan je alvast enkele kerstkapsels van de vorige jaren zien die ik hier op Glamourista verzamelde). Of je nu gaat voor korte kapsels of liever voor langer haar, met deze kapsels kan je alle kanten uit en genieten van alle kerstfeestjes zonder dat je je zorgen moet maken over je haar! Als dat niet makkelijk is 🙂 Het allerbeste kan je kiezen voor een opsteekkapsel: de meeste opsteekkapsels blijven de hele dag en avond goed zitten (zeker met de hulp van je beste vriend tijdens de feestdagen: haarlak)

Kerstkapsels voor lang haar:

kerstkapsels Een half opgestoken kapsel staat heel classy en is eigenlijk best makkelijk om te maken! Goed vastzetten met speldjes en wat haarlak erover en hoppa, jij bent feestproof! Bekijk hier nog meer opsteekkapsels.   kerstkapsel Een chignon ziet er heel ingewikkeld uit, maar is het eigenlijk hĂ©lemaal niet! Gewoon op voorhand een beetje oefenen en alles komt goed. Probeer vast te zetten met speldjes die dezelfde kleur als jouw haarkleur zijn.   Nog een kapsel dat eventjes wat oefening vraagt: een visgraatvlecht. Hier schreef ik al over hoe je een visgraatvlecht kan maken (mij lukt het nu helaas niet meer omdat mijn haar te kort is: het nadeel van een lange bob!), maar ik vind het nog steeds prachtig. Als je graag nog een extra feestelijke touch wilt toevoegen, steek dan enkele prachtige haarjuwelen in je kapsel!   http://www.pinterest.com/pin/24066179234249234/ Ook een warrig opsteekkapsel is lekker snel (je hoeft alleen maar je haren te krullen met een krultang of met een curling wand) en daarna met speldjes aan de slag te gaan. Vergeet je glansspray en haarlak niet!   kerstkapsels-lang   Glamoureuze krullen mogen natuurlijk ook niet ontbreken deze kerstperiode! Tijdens de feestdagen worden er trouwens enorm veel krulkapsels gemaakt, dus het is handig als je op voorhand eventjes oefent zodat je snel klaar bent voor alle feestjes! Als je je trouwens je haren krult op mijn manier, kan je makkelijk je krullen enkele dagen houden. Je kan ook snel een opsteekkapsel maken als je je haar gekruld hebt:  

Feestjurkje 2: budget bodycon jurk
Koop een The Body Shop cadeauset en steun War Child

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up December 17, 2014 at 1:29 pm

  Een vlecht draag ik zelf heel vaak en het voorbeeld hier vind ik erg leuk.

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  1032883-large
  Koop een The Body Shop cadeauset en steun War Child

  Jezelf of iemand anders verwennen met heerlijke cruelty-free cadeausets en ondertussen kinderen in oorlogsgebieden aan broodnodige lessen helpen? Kijk, daar...

  Close