Pin-up feestjurkje

Pin-up feestjurkje

De komende feestdagen heb ik enkele etentjes gepland, en dus heb ik ook enkele feestjurkjes (komop, hoe kan een blinglover als ik weerstaan aan alles wat je nu in de winkels ziet? Zoveel prachtige little black dresses, gouden jurkjes,… ). Ik heb ze allemaal al eens aangetrokken voor jullie zodat ik alvast een outfitpost kan maken! Ik ben nog niet zeker of ik het bij deze make-up ga houden, maar ik ben er stiekem wel gek op. Ik kan ineens niet meer zonder donkerrode lippen… maar de make-up komt nog in een apart artikeltje! Er zit een verhaal achter dit pin-upjurkje… Ik had de pantervariant al gezien in de etalage en besloot dat jurkje eens te gaan passen. De winkeldame was blij dat ik eens binnenstapte (ik woonde daar vroeger in de buurt en we kennen elkaar van ziens) omdat ze vond dat het bij mij zou passen. En dat ik op  leek. Tja, veel meer had ik niet nodig om vervolgens enkele pin-upjurkjes te gaan passen 😀 Wel gek hoor, sta je daar als enige klant in een winkel voor een énorme spiegel. Loved it! Mijn haren zijn trouwens een stuk blonder in het echt, maar ik overweeg om ze terug zo donkerblond te verven nu… Het panterjurkje was helemaal niks (can you say ‘Flintstone’?) maar de vorm was geweldig voor mijn lijf. En toen kwam de dame (een lookalike van Bettie Page) aandraven met dit jurkje en boy-oh-boy… I was smitten. Nog geen kwartier later was in bijna 120 euro armer, maar een goddelijk jurkje rijker. Het merk is trouwens ‘Friday on my Mind’, meer vintage en pin-upjurkjes vind je hier. De pumps zijn van New Look. Zouden jullie in zo’n jurkje naar een feestje gaan? feestjurken feestjurken-2014 feestjurkjes feestmakeup  

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. December 16, 2014 / 2:07 am

    Echt superleuk dat jurkje, staat je goed! 🙂

  2. December 17, 2014 / 11:52 pm

    mocht ik ooit zo’n mooi figuurtje krijgen, zou ik zo’n jurkje zeker dragen! Geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.