Ooglook met blauwe eyeliner voor groene ogen

Ooglook met blauwe eyeliner voor groene ogen

Je hebt groene ogen? Dan hou je je beter aan bruintinten qua oogschaduwkleur, toch? Nah, ik laat je zien dat een opvallende kleur eigenlijk heel erg draagbaar kan zijn. Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe favoriete ooglook?   blauwe eyeliner blauwe-eyeliner blauwe-eyeliner-oogmakeup groene-ogen-make-up make-up-groene-ogen ooglook-groene-ogen-2   Deze ooglook heb ik gemaakt met de volgende producten: –        Too Faced Shadow Insurance –        Blauw oogpotlood Essence Gel Pencil 02 around midnight –        Bruin oogpotlood Essence Gel Pencil –        Zwart oogpotlood Essence Gel Pencil –        Chocolate Bar palette Too Faced (kleuren op mijn bewegende ooglid: Hazelnut en Haute Chocolate –        Paarse tint in de crease: Yaby (de naam is niet meer te lezen, sorry!) –        Mascara: Rimmel Wonderfull mascara met arganolie – zwart   De volledige look: blauwe-eyeliner-essence-gel-makeuplook ooglook-groene-ogen blauwe-eyeliner-eyelook blue-eyeliner-look

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.