Mijn 2014 - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
persoonlijk

Mijn 2014

belle-glamourista

It’s that time of the year again… ik ben sowieso iemand die veel terugkijkt op haar leven om te kijken wat ik nog kan veranderen of verbeteren en geen beter moment om dat eens samen met jullie te doen, aangezien ik ook zo ontzettend veel geweldige dingen uit 2014 aan jullie te danken heb!

Werk

Toen ik na mijn kerstvakantie in 2014 weer begon te werken, begon er veel te veranderen op mijn toenmalige werk. Wel, nóg meer te veranderen, laten we het zo zeggen. Ik had meer dan ooit het gevoel dat ik bandwerk deed, en in mijn werk (e-marketing) is dat echt iets slechts. De eerste maanden van 2014 gonsde het (alweer) van de geruchten over collectieve ontslagen en eind maart kreeg ik in een fake meeting te horen dat ik ook mijn ontslag kreeg, samen met een tiental (denk ik?) andere collega’s. Ik kan me nog herinneren dat het allemaal heel onwerkelijk leek, en toen ik op de trein zat met mijn spulletjes, kon ik het nog steeds niet echt vatten.

Maar: ik had even mijn vrijheid terug. En op dat moment in mijn leven was dat ook even heel erg nodig. Soms heb je eventjes een tussenstop nodig in dat métro-boulot-dodo-leventje. Ik woonde net een dik halfjaar op mezelf en alles was zo enorm snel gegaan. Mijn hart lag toen ook in gruzelementen en ik wist dat ik eventjes weg moest van alles. Ik besloot dan ook een maand pauze te nemen voor ik bij mijn nieuwe werk zou beginnen. Een maand waarin ik eigenlijk eens volledig heb toegegeven aan al mijn passies: ik heb úren met mijn danspartners op de dansvloer gestaan, leerde enkele nieuwe dansen (rumba,…), blogde volop en heb enorm veel afgesproken met vrienden (ook in het buitenland) en met mijn lieve ouders. En toen het bijna tijd was om terug aan het werk te gaan, had ik mezelf weer helemaal teruggevonden, klaar voor deze nieuwe uitdaging. En wat ben ik blij met mijn nieuwe werk! Ze zeggen dat je veel kikkers moet kussen voor je je prins vindt, en op werkvlak is dat me wel gelukt 😉

Liefde?

In de liefde daarentegen, not so much. 2014 was een rampjaar op dat vlak, zoveel kan ik wel zeggen. Nog nooit heb ik zo veel dates gehad en – met misschien enkele uitzonderingen daargelaten – bleken het allemaal ongelofelijke rotventen te zijn. Tinder is dan ook helemaal niks voor mij, dat staat vast. Binnenkort komen er trouwens nog enkele blogs over mijn ergste dates etc,… kwestie van er toch nog iets aan te hebben 😉

Conclusie: ik val écht op verkeerde types, ik ben naïef en er wordt verdomd veel gelogen. Als ik nu aan mijn vrienden vertel dat ik iemand heb leren kennen, zie ik direct een bezorgde blik in hun ogen. Dat zegt alles, niet? Dus moet ik eens terug meer aan mezelf gaan denken en ik heb echt spijt van alle tijd die ik kwijt was aan die dates. Om nog maar te zwijgen van alle nachten dat ik huilend in slaap ben gevallen omdat ik weer eens zo stom was geweest te vallen voor een rotvent. En vooral heel kwaad te zijn op mezelf. Ik ben zo klaar met al die spelletjes, het hele aantrekken en afstoten. Of na weken praten ineens doodleuk van de aardbol verdwijnen. Zolang ze op je kunnen jagen, ben je leuk. Toon je iets van interesse, is het gedaan met moeite doen en besta je zo goed als niet meer. Well, fuck you. Ik heb betere dingen te doen.

“And all I ever learned from love, is how to shoot someone who outdrew you”. Die quote vat het nog het beste samen, vrees ik.

Belle

Begin 2014 werd Belle ineens weer erg ziek. Rottig, want sinds onze verhuis hierheen ging het zo goed! Eenmaal bij de dierenarts bleek het haar hart te zijn. Verdict: iedere dag moet ze hartmedicatie krijgen tegen een hartruis… gelukkig komt ze er zelfs om vragen omdat ze het zo lekker vindt! Sindsdien gaat het wel super met haar, alleen komt ze maar niet bij (ze weegt maar om en bij de 3 kilo) terwijl ze echt veel eet op een dag. Maar meer dan ooit ben ik zo blij dat ik haar geadopteerd heb 🙂 Mijn allerliefste wekker ‘s ochtends, en iemand die waanzinnig blij is om je te zien na een lange dag en me sufknuffelt als ik het nodig heb, ik kan me echt waar geen leven meer zonder dat hummeltje voorstellen. Wat maakt mij het dan toch uit dat ze chronisch ziek is, for better or for worse… toch?

belle-glamourista

Glamourista

Gelukkig ging het met Glamourista wel ontzettend goed dit jaar! Ik ben wel een volledige 2 weken vakantie kwijtgeweest door issues met mijn vorige host Antagonist, maar sinds ik bij mijn nieuwe host (lees hier meer info) zit, is alles weer prima! De website is veel sneller en ik kan eindelijk weer uitbreiden! En dat was dringend nodig met de stijgende bezoekersaantallen 🙂 Ik merk wel dat ik een iets andere richting uit zou willen, maar ik zou nog lang niet weten hoe en wat, eerlijk gezegd. Als jullie nog tips zouden hebben (wat lezen jullie heel graag,…), laat het me zeker weten 🙂

Een jaar met vooral highs en lows, dus. Hopelijk verloopt 2015 een tikje stabieler 😉

Oud en Nieuw: mijn outfit en make-up
Feestmake-up voor oud en nieuw: Pinspiration en tutorials

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
makeup-oudjaar
Feestmake-up voor oud en nieuw: Pinspiration en tutorials

Feestmake-up: de kerstdagen liggen alweer achter ons, maar Oudjaar en Nieuwjaar komen eraan! Zeker voor ons make-upfreaks is dat een...

Close