Leuke DIY kerstcadeautjes - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Gift Guide

Leuke DIY kerstcadeautjes

christmas-diy-candles-kerstmis

Over twee weken is het Kerstmis! Heb jij nog geen cadeautje voor je Secret Santa? Dan kan je hier eens kijken! Leuke knutselcadeautjes voor een regenachtige dag šŸ˜€ christmas-diy-coasters-presents-hama-beads Toen ik klein – excuseer, jong – was: waren deze Hamabeads hĆ©lemaal in en ze zijn terug! Maak leuke onderzetters in de vorm van sneeuwvlokjes als cadeautje. chrismas-gifts-idea-quotes Een leuk cadeautje voor mensen die je supergraag ziet: schrijf allemaal lieve dingen op papiertjes voor iedere dag van het jaar en laat hen elke dag zo’n complimentje openmaken. Is dat niet geweldig romantisch en lief, christmas-gifts-for-kids Smelt wasco’s in een Legovorm! original-chrismas-presents Geld verstoppen op een leuke manier: steek het geld in een pot met M&M’s christmas-gifts-diy-chocolate Maak zelf lekkere chocolademelk door chocolade au-bain-marie te smelten en er houten/plastic lepels in te dopen en te versieren! Yummm šŸ˜€ christmas-diy-gifts Knutsel met een boek kaarten en schrijf leuke tekstjes erop! christmas-diy-gift-beer Versier bierflesjes voor de bierliefhebber. diy-christmas-presents-cooies   Die ene vriendin die zo graag bakt en in de keuken staat, geef haar een leuke pot met alle ingrediĆ«nten (alleen de droge ingrediĆ«nten natuurlijk) om hĆ©Ć©rlijke koekjes te maken. Die jullie lekker samen bij een tasje thee kunnen opsmikkelen. christmas-diy-beauty-nailpolish-gifts Een supertof cadeautje voor de beautylover! kerstmis-diy-cadeautjes Een van mijn favoriete manieren om warme chocomelk te drinken: met marshmallows en Baileys. cute-christmas-gifts-diy Ook heel tof: koop lege plastic kerstballen en vul ze ook met lekkers om chocomelk te maken en geef het samen met een mooie beker! christmas-diy-giftcocoa christmas-diy-gift-box diy-christmas-cocoa-kit-gift cadeautjes-kerstmis *Kijkt eventjes naar Belle* christmas-gifts-diy-reindeer christmas-gifts-diy diy-christmas-gifts-popcorn-kerstmis diy-christmas-gift   kerstmis-diy-christmas-brownies christmas-diy-gifts-oils Zelf lekkere kruidenolie maken: giet de olie in een fles en doe er verse (of gedroogde) kruiden bij christmas-diy-candles-kerstmis Koop parrafine, kaarslont en kleurstof en maak zelf kaarsjes in oude kopjes! christmas-gifts-diy-knittingVoor je oma/vriendin/moeder/iedereen die graag breit een super-originele verpakking! christmas-gifts-car Voor je vriendin die altijd onderweg is: een survival kit! christmay-diy-gift-cupcakes

Parijs shoplog
1 dag in Parijs

1 Comment

 • Reply Natalye December 13, 2014 at 6:42 am

  I love the crayons!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  20141206_135653
  1 dag in Parijs

  Als je maar 1 dag in Parijs bent, wat doe je dan? Wij gingen met de bus een dagje naar...

  Close