Koop een The Body Shop cadeauset en steun War Child - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Koop een The Body Shop cadeauset en steun War Child

1032883-large

Jezelf of iemand anders verwennen met heerlijke cruelty-free cadeausets en ondertussen kinderen in oorlogsgebieden aan broodnodige lessen helpen? Kijk, daar houden wij énorm van! Ik was dan ook heel erg blij toen ik zag dat The Body Shop en War Child gingen samenwerken om lessen te betalen voor kindjes die door de oorlog niet meer naar school kunnen gaan. In het assortiment cadeaus van The Body Shop zijn er nu enkele speciale cadeausets waarbij The Body Shop doneert aan War Child om lessen te betalen voor kinderen in de Democratische Republiek Congo. Het goede nieuws: je kan ook redelijk goedkope setjes kopen, perfect om aan al je Secret Santas te geven op school of op je werk! Zelf heb ik The Schoolbook – Wishes of Love in Frosted Cranberry, een ‘boek’ (omdat je onderwijs cadeau geeft, leuk gevonden toch?) met allerlei heerlijke producten die je alleen in de winter bij The Body Shop kan krijgen:

  • The Body Shop Frosted Cranberry Soap
  • The Body Shop Frosted Cranberry Lip Balm/ Lip Tint
  • The Body Shop Frosted Cranberry Shower Gel
  • The Body Shop Frosted Cranberry Body Butter

Dit boek kost 15 euro, maar je krijgt er veel producten voor terug! Ik kan alvast niet wachten tot ik alle producten kan testen, past perfect bij dit koudere weertje! Reviews komen er snel aan 🙂 Wil je kijken welke cadeaus leuk passen bij je grote broer/ moeder/ collega,…? Probeer dan de leuke Body Shop Gift Finder eens: daar vul je je budget in en voor wie het cadeau bedoeld is en je krijgt direct enkele superleuke suggesties te zien! Geef bijvoorbeeld de prachtige Body Shop adventskalender cadeau (wie wilt die nu niet?) of geef een parfum cadeau! the-bodyshop-book-love-warchild  

Vijf prachtige kerstkapsels voor lang haar: foolproof kapsels
Pin-up feestjurkje

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
feestjurken-2014
Pin-up feestjurkje

De komende feestdagen heb ik enkele etentjes gepland, en dus heb ik ook enkele feestjurkjes (komop, hoe kan een blinglover...

Close