Hello, marry me!

Jullie kennen vast mijn kleine fetish voor handtassen nog wel? Wel, sinds enkele maanden kan daar een ferme schoenenfetisj bijgeteld worden… opvallende pumps en laarzen is alles wat de klok slaat ten huize Glamourista. Gelukkig is mijn schoenenkast nog niet uit haar voegen gebarsten (still love ya, honey), maar dat komt misschien nog wel. Mijn Crush du Jour (ik gebruik liever de uitdrukking ‘Belle du jour’ niet, dat doet me denken aan mijn kat en aan happy-ending-dames) is een paartje enkellaarsjes van Fornarina. En niet zomaar een paartje – ohnee – eentje in het blauw en met glitters. En tja… dat heb ik nog niet in mijn kast staan! Ik betwijfel of ze fijn lopen (hallo, stilettohak en dus automatisch leuke ‘zitschoenen’) en waarschijnlijk mag ik ze niet eens aandoen met mijn kuitblessure, maar verliefd kijken mag vast wel, toch? 399967_1200_D 399967_1200_F

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
zalando-solden
Black Friday bij Zalando.be

Bij Zalando.be krijg je vandaag ook 10% extra sale omdat het Black Friday is: op hun sale krijg je nog...

Close