Feestmake-up voor oud en nieuw: Pinspiration en tutorials - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Feestmake-up voor oud en nieuw: Pinspiration en tutorials

makeup-oudjaar

Feestmake-up: de kerstdagen liggen alweer achter ons, maar Oudjaar en Nieuwjaar komen eraan! Zeker voor ons make-upfreaks is dat een erg leuke tijd, omdat je dan eens echt kan losgaan met heerlijke feestmake-up. Of je nu kiest voor een sultry smokey eye (lees hier hoe smokey eyes te maken), glittermake-up of een prachtige eyeliner of full pin-uplook… keuze genoeg! En ik vond enkele prachtige make-upvoorbeelden die makkelijk als inspiratie kunnen dienen: ik ben zelf ontzettend fan van de looks met paarse oogschaduw!

Feestmake-up en party make-up:

blauwe feestmakeup glitter smokey eyes feestmakeup4 glitter feestmakeup feestmakeup3 make-up oud en nieuw make-up pinup groene feestmakeu feestmakeup-smokey-eyes donkere feestmakeup   glitter makeup for parties glitter party makeup make-up nieuwjaar makeup oudjaar feestmakeup elsa frozen glittermakeup feestmakeup feestmakeup2 feestmakeup glitter feestmakeup party makeup  

Mijn 2014
De populairste blogposts van 2014

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up December 29, 2014 at 4:08 pm

  Waauw, echt mooi allemaal! Daar zijn mijn skills niks tegen!

  • Reply Glamourista December 29, 2014 at 6:01 pm

   Ik zou willen dat ik het ook zo goed kon, al zit er ook ferm veel gephotoshopt materiaal tussen hoor!

  Leave a Reply

  Read previous post:
  Blogging
  De populairste blogposts van 2014

  Toen ik het in mijn hoofd kreeg om eens te kijken welke blogposts nu eigenlijk het vaakst gelezen werden, viel...

  Close